Sania Smestad:

- Lungen min punkterte

«Paradise Hotel»-profilen har den siste tida opplevd pusteproblemer. Nå har hun punktert en lunge.

PUNKTERT: Sania Smestad, kjent fra «Paradise Hotel», har den siste tida vært inn og ut av sykehus grunnet pusteproblemer. Nå har hun punktert en lunge. Foto: Roy Darvik / TV3
PUNKTERT: Sania Smestad, kjent fra «Paradise Hotel», har den siste tida vært inn og ut av sykehus grunnet pusteproblemer. Nå har hun punktert en lunge. Foto: Roy Darvik / TV3 Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Etter at Sania Smestad (24) kom hjem fra innspillinga av «Paradise Hotel» i Mexico, har ikke ting gått helt på skinner for realitydeltakeren. 24-åringen har nemlig opplevd store pusteproblemer den siste tida.

I forrige uke fortalte realityprofilen overfor Dagbladet at hun ble akutt syk for snart sju uker sida. Da hadde hun problemer med å puste, og har siden den gang vært inn og ut av sykehuset.

Nå kan hun fortelle til Dagbladet at tilstanden raskt ble forverret, etter at den høyre lungen hennes punkterte natt til i går. Da var Smestad på permisjon hjemme hos seg selv.

- Jeg hadde en veldig tøff dag i går, for lungen min punkterte. Det var en tøff dag med lite søvn, ekstreme smerter og mye tårer, forteller hun overfor Dagbladet.

Fikk ikke puste

I dag går det litt bedre med 24-åringen, til tross for at hun nå er innlagt på lungeavdelinga på Ahus.

- Det går bedre nå, i dag våknet jeg opp med en litt bedre innstilling. Kanskje jeg gråt meg ferdig i går, sier hun lattermildt.

En punktert lunge en tilstand der luft har trengt inn mellom de to lagene av lungehinnen, ifølge NHI. Det kan føre til at en eller begge lungene klapper sammen. Tilstanden kan være farlig, men prognosen er vanligvis god med rask behandling.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer