«Luksusfellen»:

Lurte «Luksusfellen»-ekspertene: - Holder han tilbake mer, snur jeg i døra

30-åringen fra Karmøy slurvet med gjelda.

DRØYT: «Luksusfellen»-deltaker Mirsad Muminovic er glad i trening og kosthold, men livsstilen hans speiler ikke økonomien. Video: TV3 Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Se og Hør): «Luksusfellen»-ekspertene Hallgeir Kvadsheim og Silje Sandmæl ser seg i ukas episode nødt til å reise til Karmøy, for å ta grep om økonomien til 30 år gamle Mirsad Muminovic.

Han jobber som lageransvarlig, og tjener greit med penger. Problemet er bare at forbruket hans ikke matcher inntekten. At gammel gjeld, fra da han bygde et hus med sin tidligere svigerfar, stadig vokser, hjelper heller ikke på situasjonen.

Karmøy-mannen og hans kjæreste Iselin tror selv at gjelda bare er på i overkant av 400 000 kroner.

Milliongjeld

Sannheten er imidlertid en annen, noe ekspertene raskt finner ut av. At Mirsad i tillegg glemmer å opplyse om annen, ekstern gjeld, sørger for at Silje til slutt nesten gir opp.

De to ekspertene besøker paret i sin bolig, der de har bodd sammen i en måneds tid. Det kommer fram at Mirsads nye svigermor er regnskapsfører, som igjen har sørget for at Iselin er ekstra interessert i sin nye samboers økonomi.

På oppdrag fra ekspertene fikk de beskjed om å ringe alle kreditorene for å finne ut av hvor stor den samlede gjelden egentlig var. Da det svart på hvitt ble skrevet på en tavle at den var på over én million kroner, virket bekymringen stor hos ekspertene.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer