Margot Robbie:

Lurte til seg Pitt-kyss

- Saksøk meg.

FILMKOLLEGAER: Brad Pitt og Margot Robbie har spilt mot hverandre i to filmer. Foto: David Silpa/UPI/Shutterstock/NTB
FILMKOLLEGAER: Brad Pitt og Margot Robbie har spilt mot hverandre i to filmer. Foto: David Silpa/UPI/Shutterstock/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den australske skuespilleren Margot Robbie (32) har gjort stor suksess i en rekke filmer og spilt mot flere av Hollywoods største stjerner.

I «The Wolf of Wall Street» hadde hun rollen som kona til Leonardo DiCaprio (48), i «The Legend of Tarzan» var hun kona til Alexander Skarsgård (46) og «Once Upon a Time in Hollywood» spilte hun mot Brad Pitt (58).

Til tross for at Robbie har medvirket i film sammen med Pitt, så fikk hun imidlertid ikke klint med ham - slik som hun gjorde med både DiCaprio og Skarsgård.

Improviserte

Så da filmstjerna fikk tilbud om å spille mot Brad Pitt nok en gang i, tok hun saken i egne hender.

DOBBELTGJENGERE: De to Hollywood-skuespillerne Scarlett Johansson og Margot Robbie har hver sine dobbeltgjengere på TikTok. Video: TikTok. Reporter: Julie Tran. Vis mer

Robbie innrømmer nemlig at hun overtalte regissøren til dramakomedien «Babylon», som har premiere seinere denne måneden, til å legge inn en kyssescene mellom hennes og Pitts karakterer.

- Den sto ikke i skriptet, men jeg tenkte: «når skal jeg ellers få mulighet til å kysse Brad Pitt? Jeg bare kjører på», avslører hun til E! News.

I filmen spiller 32-åringen stjerneskuddet Nellie som prøver å følge drømmene sine i Hollywood på 20-tallet med hjelp av skuespillerkollegaene Manny Torres (Diego Calva) og Jack Conrad (Brad Pitt).

- Jeg sa: «Damien (regissøren), jeg tror Nellie bare ville ha gått bort og kysset Jack». Og han svarte: «Vel, det kunne hun … men, vent litt. Du vil bare kysse Brad Pitt du», forteller hun og fortsetter:

- Jeg bare: «Åh, så saksøk meg. Denne muligheten får jeg kanskje aldri igjen».

LATTERMILD: Jennifer Aniston var spøkefull da hun fortalte om tiden etter «Friends»-avslutningen og bruddet med Brad Pitt. Video: Youtube/Ellentube Vis mer

Og til Robbies store glede ble de enige om at en kyssescene faktisk fungerte mellom de to karakterene.

Ifølge nettstedet beskriver hun kysset som fantastisk.

Privat er Margot Robbie gift med den britiske filmprodusenten Tom Ackerley (32).

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer