«Farmen kjendis»:

Lurte tv-seerne: - Avtalt spill

Søndagens «Farmen kjendis»-tvekamp var ikke helt slik den framsto på tv.

INNGIKK AVTALE: Sølje Bergman (til venstre) er klar for den femte uka i «Farmen kjendis». Det er ikke Signy Fardal, som tapte søndagens tvekamp med vilje. Foto: Alex Iversen / TV 2

INNGIKK AVTALE: Sølje Bergman (til venstre) er klar for den femte uka i «Farmen kjendis». Det er ikke Signy Fardal, som tapte søndagens tvekamp med vilje. Foto: Alex Iversen / TV 2

Vis mer
Publisert

Kun én uke og én tvekamp gjenstår i «Farmen kjendis» før den store finaleuka tar til, og søndag var det tidligere Elle-redaktør Signy Fardal (59) som måtte se seg slått etter å ha tapt i melkespannholding mot skuespiller Sølje Bergman (45).

- Jeg skulle tape

Men ifølge Fardal, som nå må ta til takke med «Torpet kjendis», var søndagens tvekamp avgjort lenge før den i det hele tatt hadde startet.

- De har klippet det bort, men jeg sa til alle jentene at «slapp av, jeg skal hjem». Det var ikke sånn at jeg ikke ville bli værende, men jeg ønsket det litt mindre enn de andre. Jeg lovet jentene at den jeg valgte som annenkjempe skulle vinne tvekampen. Jeg skulle tape, sier «Farmen kjendis»-deltakeren til Dagbladet.

- Sa du det mens kameraene var der?

- Ja, men det har de klippet bort, noe jeg skjønner godt. Jeg sa det fra første dag der inne, at den dagen jeg blir valgt til førstekjempe - så blir det som en billett hjem for meg.

Fikk velge gren

Fardal skal ha spurt de andre jentene på gården om det var noen som hadde lyst til å ta kampen, men det var få som ville ta sjansen. Til slutt skal Sølje Bergman ha meldt seg frivillig.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer