Céline Dion:

Lykkelig igjen etter ektemannens død

- For å være ærlig, så tror jeg at jeg er på mitt beste sted i livet nå

ARM I ARM MED SIN UNGE VENN: Den talentfulle artisten blir til stadighet sett tett omslynget danseren Pepe Munoz. Bildet til høyre er av Dion og hennes nå avdøde ektemann, René Angélil, som hun var gift med i 21 år før han gikk bort i 2016 - 73 år gammel. Foto: NTB Scanpix
ARM I ARM MED SIN UNGE VENN: Den talentfulle artisten blir til stadighet sett tett omslynget danseren Pepe Munoz. Bildet til høyre er av Dion og hennes nå avdøde ektemann, René Angélil, som hun var gift med i 21 år før han gikk bort i 2016 - 73 år gammel. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Det er nå tre år siden Céline Dions (50) ektemann René Angélil døde av strupekreft og etterlot henne alene med ansvaret for deres tre barn, René-Charles (18) og tvillingene Eddy og Nelson (8).

Den tidligere komponisten, som også var Dions manager og mentor, fikk kreft for første gang i 1999. I 2013 ble han diagnosert med strupekreft for andre gang, og Dion tok en pause fra musikken for å ta vare på ham.

- Beste stedet i livet

Til tross for at sorgen har vært tung og vanskelig å takle, så er sangfuglen i dag endelig på et bra sted i livet.

- Det er godt å vite at han nå har fått fred og hviler. Men han er alltid med meg. Jeg ser ham hver dag i øynene på barna mine.

- Han ga meg så mye styrke. For å være ærlig, så tror jeg at jeg er på mitt beste sted i livet nå, og jeg ønsker å nyte og omfavne hvert øyeblikk. Det er som om jeg har fått en ny vind, en vind under vingene mine. Jeg har det veldig bra, fortalte hun nylig på det britiske TV-programmet «Lorraine», ifølge ITV.

Romantisk linket til sin egen danser

Mye av årsaken til hennes lykkelige tilværelse skal være det nære forholdet hun har utviklet til den 17 år yngre danseren Pepe Munoz (33).

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer