Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

Fredrik Eklund:

- Lykkeligste øyeblikket i livet mitt

Var i sorg etter å ha mistet sine ufødte tvillinger. Nå kan Fredrik Eklund juble over å ha blitt far.

BLE PAPPA: Fredrik Eklund har hatt en lang vei mot å bli pappa, men kan nå endelig feire at tvillingene er kommet. Foto: NTB scanpix
BLE PAPPA: Fredrik Eklund har hatt en lang vei mot å bli pappa, men kan nå endelig feire at tvillingene er kommet. Foto: NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Tidligere i år ble det kjent at kjendismekler Fredrik Eklund (40), som er Sveriges kanskje mest suksessfulle mekler i USA, skulle bli tvillingpappa. Det etter at han og ektemannen for noen år siden mistet sine ufødte tvillinger.

Nå smiler derimot lykken for det kjente paret. Etter flere år med trøblete svangerskap, har Eklund og Derek Kaplan endelig blitt foreldre.

Endelig foreldre

Det er på Instagram at han deler gladnyheten. Eklund har lagt ut et bilde av seg selv og ektemannen, som holder de nyfødte tvillingene - en gutt og en jente.

Kjendismekleren viser tydelig i barnas navnevalg at han fortsatt har en del av Sverige med seg, selv om han for tida er lokalisert i USA.

Den vesle gutten har fått navnet Fredrick og den lille jenta skal hete Milla. Bildet har fått stor oppmerksomhet på Eklunds Instagram-side, med over 200 000 likerklikk og kommentarer i fleng.

- Det lykkeligste øyeblikket i livet mitt, skriver han.

Happiest moment of my life. Welcome Fredrick and Milla to the world. 👨‍👨‍👧‍👦

A post shared by Fredrik Eklund (@fredrikeklundny) on

Det er ikke kjent hvor barna er født eller hvor lenge siden det er at bildet ble tatt. Dette smaker utvilsomt godt for paret, som har hatt alt annet enn en enkel vei mot å bli foreldre.

Trøblete

I 2015 ventet paret tvillinger for første gang, men lykken snudde fort da de mistet sine ufødte tvillinger.

- Jeg er trist over å meddele at vi har hatt et mislykket svangerskap. Jeg har grått så mye at jeg ikke klarer å gråte mer. Vi ventet tvillinger, men det gjør vi ikke lenger, skrev han den gang på Facebook.

Paret har slitt i flere år med hendelsen. Eklund har selv sagt at han har grått mang en tåre over det som ble en utrolig tøff hendelse.

Men i mai i år ble det kjent at gleden på ny var på deres side, og at paret var på god vei til foreldre igjen.

- Velsignet to ganger

I august kunne paret dele gladnyheten om at de ikke bare ventet ett, men to barn, under sesongavslutningen av «Million Dollar Listing New York», ifølge People. Seinere delte også Eklund nyheten på sin Instagram-profil.

- Vi har blitt velsignet to ganger - vi er seks måneder på vei med tvillinger, en gutt og en jente, skrev han under bilde av seg og ektemannen.

Good bye beautiful Thailand ✈️🙏

A post shared by Fredrik Eklund (@fredrikeklundny) on

Videre forklarte den 40 år gamle tv-stjerna at det var viktig for paret å holde nyheten mellom seg, men at de nå var klare for å feire det med andre.

- Vi takker dere for støtten på denne reisen og alle lykkønskningene. Vi skal endelig bli pappaer. Endelig, sa han.

Paret møtte hverandre i 2010 på Mykonos, og ble raskt forelsket. De giftet seg i 2013, etter at forlovelsen hadde funnet sted på Bora Bora en stund tidligere.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!