Fredrik Eklund:

- Lykkeligste øyeblikket i livet mitt

Var i sorg etter å ha mistet sine ufødte tvillinger. Nå kan Fredrik Eklund juble over å ha blitt far.

BLE PAPPA: Fredrik Eklund har hatt en lang vei mot å bli pappa, men kan nå endelig feire at tvillingene er kommet. Foto: NTB scanpix
BLE PAPPA: Fredrik Eklund har hatt en lang vei mot å bli pappa, men kan nå endelig feire at tvillingene er kommet. Foto: NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Tidligere i år ble det kjent at kjendismekler Fredrik Eklund (40), som er Sveriges kanskje mest suksessfulle mekler i USA, skulle bli tvillingpappa. Det etter at han og ektemannen for noen år siden mistet sine ufødte tvillinger.

Nå smiler derimot lykken for det kjente paret. Etter flere år med trøblete svangerskap, har Eklund og Derek Kaplan endelig blitt foreldre.

Endelig foreldre

Det er på Instagram at han deler gladnyheten. Eklund har lagt ut et bilde av seg selv og ektemannen, som holder de nyfødte tvillingene - en gutt og en jente.

Kjendismekleren viser tydelig i barnas navnevalg at han fortsatt har en del av Sverige med seg, selv om han for tida er lokalisert i USA.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer