Kurt Nilsen fortviler:

Må avlyse: - Unnskyld

Tredje gang julekonsertene til artisten utsettes grunnet korona.

JULEKONGE: Kurt Nilsen har solgt mange biletter til årets julekonserterFoto: Terje Bendiksby / NTB
JULEKONGE: Kurt Nilsen har solgt mange biletter til årets julekonserterFoto: Terje Bendiksby / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Julen nærmer seg med stormskritt, og rundt et hvert hjørne spotter man mennesker i julegensere, hjemmelagde dorullnisser og julemusikk som spilles i høytalerene i de tusen hjem.

For mange er den Kurt Nilsen (44) julesanger også essensielle for å komme i den rette julestemningen, og artisten har slått seg opp på mangfoldige julekonserter de siste årene.

Nå må han nok en gang utsette sine julekonserter.

Video originally published on dagbladet.no/dbtv.no on 02.02.2013 SKUESPILL: I kveldens «Hver gang vi møtes» spiller Marion Ravn rollen som jomfru Maria, og «føder» Jesusbarnet, spilet av Kurt Nilsen. Video: TV 2 Vis mer

- Unnskyld. Det er med knust hjerte jeg må informere dere om at jeg dessverre må avlyse de resterende konsertene i Oslo spektrum, skriver Nilsen på bildedelingstjenesten Instagram.

Nilsen skulle etter planene ha konserter i spektrum tirsdag kveld og onsdag. Det er disse to konsertene som nå må utsettes.

- Nok en gang er det coronaen som har innhentet oss. De to foregående gangene har det vært nedstengning, nå er det Kurt selv som har fått corona, sier Nilsens manager, Jan Fredrik Karlsen, til VG.

Konsertene blir flyttet til 20. og 21. desember 2023, legger Nilsen til i innlegget sitt.

Alle som har billetter til de avlyste konsertene, vil bli kontaktet med et tilbud om å få overført dem til neste år.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer