Prinsesse Madeleine:

Må beskytte barna

Prinsesse Madeleine og familien er coronafast i Florida. Det byr på problemer før skolestart.

USIKKERT: Prinsesse Leonore, eldstedattera til prinsesse Madeleine og Chris O'Neill, begynner på skolen denne høsten. Det vil bli annerledes enn de hadde tenkt. Foto: NTB Scanpix
USIKKERT: Prinsesse Leonore, eldstedattera til prinsesse Madeleine og Chris O'Neill, begynner på skolen denne høsten. Det vil bli annerledes enn de hadde tenkt. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Prinsesse Madeleine (38) og ektemannen Chris O'Neill (46) har i stor grad sittet isolert i hjemmet sitt i Miami siden mars. Som følge av coronapandemien har de vært tvunget til å holde seg i landet sammen med barna Leonore (6), Nicolas (5) og Adrienne (2).

Florida er en av de hardest rammede delstatene i USA, der over en halv million mennesker er smittet av coronaviruset. Hittil har 9000 mennesker mistet livet, og smitten ser ikke ut til å få noen stopp med det første, ifølge The New York Times.

Paret har bodd i USA i flere år, og det er derfor naturlig at barna kommer til å begynne sin skolegang der. I februar fylte prinsesse Leonore seks år, og denne høsten er det derfor tid for første skoledag.

Expressen skriver imidlertid nå at prinsesse Leonore går en noe usikker skoleframtid i møte. Det er nemlig skolestart i Miami om få uker, der undervisningen kommer til å bli gjort med distansering. I første omgang gjelder restriksjonene til oktober.

- Prinsesse Leonore kommer til å begynne på skolen i Florida, familien bor jo der og har etablert seg. De har ingen planer om å endre det. Akkurat nå er det spesielle omstendigheter med corona, men alle barna går på skole og førskole der, sier det svenske hoffets informasjonssjef, Margareta Thorgren, til Expressen.

Allerede abonnent? Logg inn

Våre beste tilbud!

Dagbladet Pluss

Mer å snakke om

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer