Kelly Clarkson:

Må betale millioner til eksmannen

Kelly Clarkson må punge ut etter skilsmissen.

GIKK HVERT TIL SITT: Brandon Blackstock og Kelly Clarkson gikk hvert til sitt i fjor. Det koster, også økonomisk, for den profilerte artisten. Foto: Evan Agostini / Invision /AP / NTB

GIKK HVERT TIL SITT: Brandon Blackstock og Kelly Clarkson gikk hvert til sitt i fjor. Det koster, også økonomisk, for den profilerte artisten. Foto: Evan Agostini / Invision /AP / NTB

Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

i I mai ble det kjent at det er artist og TV-personliget Kelly Clarkson (39 som skal ta over etter Ellen DeGeneres (63), etter det tidligere samme måned ble kjent at 63-åringen gir seg etter 17 år som programleder.

Nå viser det seg at det kan være greit for Clarkson med det som trolig er en relativt god inntekt. Hun må nemlig utbetale over 1,7 millioner til eksmannen, Brandon Blackstock (44), hver måned.

Det melder People.

Svimlende beløp

Beløpet skal dekke både ektefellebidrag og barnebidrag. Det betyr at Blackstock framover vil motta totalt 195 601 amerikanske dollar fra artisten hver måned, som blir omtrent 2,4 millioner dollar i året - noe som tilsvarer svimlende 21 millioner norske kroner.

En ganske grei årslønn, med andre ord.

Dette har hun blitt pålagt av en dommer i Los Angeles County. Det kreves også at hun betaler 1,25 millioner dollar - 10,9 millioner norske kroner - til sin eksmann for å dekke advokat og eventuelle andre kostnader skilsmissen fører med seg.

Det var i juni 2020 at sangeren søkte om skilsmisse. Da hadde de vært gift i syv år. Eksparet har barna River Rose (7) og Remington Alexander (5) sammen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer