Fredrik Solvang:

Må droppe «Debatten»

Sykkeluhellet påvirker fortsatt Fredrik Solvang.

- INFEKSJON: Fredrik Solvang lider fortsatt av etterdønninger fra sykkelulykken har var i før jul. Det medfører at han i kveld ikke er programleder på NRK. Foto: Andreas Fadum
- INFEKSJON: Fredrik Solvang lider fortsatt av etterdønninger fra sykkelulykken har var i før jul. Det medfører at han i kveld ikke er programleder på NRK. Foto: Andreas Fadum Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Jula ble trolig ikke helt som planlagt for NRK-profil Fredrik Solvang (42). I midten av desember kunne han nemlig dele med folket at han hadde vært i en sykkelulykke, der han hadde møtt en lift i sykkelfeltet.

Konsekvensen ble et forslått ansikt, som 42-åringen la ut bilde av på Instagram. Han måtte sy sju sting. Saken ble omtalt i flere medier, og det oppsiktsvekkende bildet av programlederen utløste et ras av hjerter og ønsker om god bedring.

Fortsatt nede

Selv om det snart er en måned siden ulykken, er ikke Solvang helt i toppform ennå. Det innebærer blant annet at han ikke er å se i kveldens «Debatten» på NRK, der han har vært programleder siden 2018.

For å unngå spekulasjoner har Solvang valgt å legge ut et humoristisk bilde på Instagram av flere pillepakker, med tilhørende tekst:

«Bare raskt innom for å forklare hvorfor gode kolleger i NRK stepper inn i 'Debatten' for meg, jeg er verken død eller oppsagt, bare uheldig som fikk infeksjon etter sykkel-kollisjon», skriver han.

Dagbladet har vært i kontakt med Solvang, som ikke ønsker å kommentere fraværet ytterligere.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer