Clare Crawley:

Må fjerne silikonen: - Frusterende

Den tidligere «Ungkarskvinnen» åpner seg om helseutfordringer.

SNAKKER UT: Clare Crawley snakker ærlig ut om hvorfor hun nå må fjerne brystimplantatene. Her avbildet med kjæresten Dale Moss. Foto: Emma McIntyre/ Getty Images/ AFP/ NTB
SNAKKER UT: Clare Crawley snakker ærlig ut om hvorfor hun nå må fjerne brystimplantatene. Her avbildet med kjæresten Dale Moss. Foto: Emma McIntyre/ Getty Images/ AFP/ NTB Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Clare Crawley (40) skapte stor ståhei da det som skulle bli hennes sesong av «Ungkarskvinnen» ble sendt på tv. Crawley sto i front av det populære programmet, mens en rekke menn skulle kjempe om hennes kjærlighet.

Det hele resulterte i det som kan sies å være programmets største plot-twist: Etter kun få episoder erklærte hun sin kjærlighet til deltaker Dale Moss (32), som gikk ned på kne og fridde og fikk et rungende «ja» fra Crawley.

Produksjonen måtte da i hui og hast skaffe en ny ungkarskvinne, slik at de kunne fullføre sesongen som normalt. Da steppet Tayshia Adams (30) opp.

Det er derimot av helt andre grunner at Crawley nå snakker ut. Ifølge Us Weekly avslører hun hvorfor hun nå må fjerne brystimplantatene sine.

- Kan føles som en oppoverbakke

I en seks og et halvt minutt lang video delt på Instagram, åpner 40-åringen seg om detaljer rundt egen helse i håp om å kunne hjelpe andre.

«Jeg føler at dette er viktig å dele, slik at jeg kan være en ressurs for andre som går gjennom noe lignende. Jeg vet at det å være forkjemper for ens egen helse er vanskelig noen ganger, og kan føles som en oppoverbakke. Men dette er livets virkelighet for så mange mennesker», skriver hun blant annet under videoen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer