Maddie Brown Brush:

Må forsvare datteras (1) amputasjon

Realitystjerna havnet i hardt vær etter at hennes ett år gamle datter måtte amputere beinet.

I HARDT VÆR: Realitystjerna Maddie Brown Brush og ektemannens Caleb Brushs beslutning om å amputere deres ett år gamle datters bein, har ikke gått upåaktet hen. Tidligere har hun fått amputert armen. Foto: Skjermdump fra Instagram/madison_rose11
I HARDT VÆR: Realitystjerna Maddie Brown Brush og ektemannens Caleb Brushs beslutning om å amputere deres ett år gamle datters bein, har ikke gått upåaktet hen. Tidligere har hun fått amputert armen. Foto: Skjermdump fra Instagram/madison_rose11 Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Den 24 år gamle realitystjerna Maddie Brown Brush, kjent fra TLC-programmet «Sister Wives», avslørte på Instagram i slutten av august, at hennes ett år gamle datter Evie hadde fått amputert den ene foten sin.

På bildet så man 24-åringen holde dattera i armene, hvor hun hadde en bandasje på den ene hånda, og på det ene beinet sitt.

«Evie mottok en rekke gaver i forbindelse med ettårsdagen. Kirurgen hennes la grunnlaget for den nye foten og bevegeligheten den vil gi», var blant det realitystjerna skrev til innlegget, og forklarte at dattera også hadde gjennomgått en operasjon i hånda for å øke mobiliteten hennes.

Innlegget fikk den gang flere til å sperre opp øynene, og det tok ikke lang tid før kritiske spørsmål haglet mot realitystjerna.

- Har dere kuttet foten av henne?

Nå, i et nytt innlegg svarer hun på de kritiske spørsmålene hun har mottatt i anledning datteras amputasjon. Det gjør hun på Instagram hvor hun går dypere inn på hun og ektemannen Caleb Brushs beslutning om å få datteras fot amputert.

«Har dere kuttet foten av henne? Hvis hun var funksjonell, hvorfor amputerte dere? Vent, hvor er foten hennes? Var det virkelig nødvendig å kutte foten av henne», er blant spørsmålene 24-åringen har blitt stilt den siste tida.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer