Per Sandberg og Bahareh Letnes:

- Må holde det i gang

Paret har nesten ikke tid til å være kjærester, men savner likevel ikke sine tidligere jobber.

KOLLEGER: Bahareh Letnes og Per Sandberg er nå både kjærester og businesspartnere. Foto: Andreas Fadum/Se og Hør
KOLLEGER: Bahareh Letnes og Per Sandberg er nå både kjærester og businesspartnere. Foto: Andreas Fadum/Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Per Sandberg (63) og Bahareh Letnes (32) har en kjærlighetshistorie litt utenom det vanlige. Da de offentliggjorde i 2018 at de var blitt et par skapte det en mediestorm uten like, og i løpet av kort tid trakk Sandberg seg fra jobben som statsråd og nestleder i Fremskrittspartiet.

ÅPNET IGJEN: Etter å ha måttet holde stengt i nesten to måneder, gledet Per Sandberg og Bahareh Letnes seg til å gjenåpne puben de driver i Halden. Vis mer

Fem år seinere er Sandberg og Letnes fortsatt et par, og nå er de også blitt businesspartnere. Sammen driver de Grand Hotel i Halden, som både er hotell og bar.

Til Dagbladet forteller paret at de derfor ikke har like mye tid til å pleie kjærligheten som før.

- Vi har ikke hatt tid til å være kjærester ettersom det har vært så mye jobbing, sier Letnes, mens Sandberg legger til:

- Vi startet dette prosjektet med å være 80 prosent kjærester og 20 prosent partnere, nå er vi 80 prosent partnere og 20 prosent kjærester.

HØYLYTT: Per Sandberg settes ut av snorkingen til «Farmen»-kameraten Mímir Kristjánsson. Video TV 2 Sumo Vis mer

Får ikke dratt på date

På grunn av alkoholloven må en av dem alltid være til stede i baren, noe som gjør det vanskelig for duoen å dra på date. Paret må derfor ty til alenereiser for å få litt ferie.

- Vi er alltid på jobb selv om vi har ferie, forteller de begge, og legger til at selv på reise så ringer telefonen konstant fra enten hverandre eller fra andre ansatte.

Letnes virker derimot ikke til å plages stort av hvor mye tid og krefter jobben tar.

HOTELLBEDRIFT: Per Sandberg og Bahareh Letnes er svært opptatte om dagen. Foto: Espen Solli/ TV 2
HOTELLBEDRIFT: Per Sandberg og Bahareh Letnes er svært opptatte om dagen. Foto: Espen Solli/ TV 2 Vis mer

- Jeg savner ikke det rolige livet. Per og jeg er ikke laget for å leve rolige og kjedelig dager. Begge to trives med mye jobbing.

- Det er Bahareh det!, sier en stolt Sandberg, og fortsetter:

- Hun har nye prosjekter hver dag. Heldigvis er det ikke alle prosjekter som blir realisert, og takk gud for det, sier han med et glimt i øyet.

Sophie Elise Isachsen fikk hard kritikk for et bilde hun publiserte på sosiale medier, som blant annet førte til et avsluttet samarbeid med NRK. Nå snakker hun om bråket i en ny podkast med makker Fetisha Williams. Hele episoden kan du høre her: https://open.spotify.com/show/4MHOKrBn1Izynw9cORGAE8 Vis mer

- Knirker

Ifølge den tidligere FrP-politikeren trives både han og hans bedre halvdel best når de har hendene fulle.

- Vi er veldig like der. Jeg vet at hun blir sur og grinete hvis det er en død dag. Jeg vet at jeg blir i jævlig dårlig humør hvis jeg må sitte på ræva. Så vi må holde det i gang hele tida.

Deres nye arbeidshverdag har likevel ikke ødelagt altfor mye av det romantiske, selv om de innrømmer at de også har sine problemer.

- Sånn som vi har holdt på nå så har vi jo gått oppå hverandre hele tida, og i ni av ti tilfeller ville nok andre foraktet hverandre. Men så langt funker det for oss, selv om det også knirker.

I serien «Jørgine – alene med flokken» skal Jørgine Massa Vasstrand gjennomføre et av Norges hardeste hundeløp, Femundløpet. I en pause i et kvalifiseringsløp bryter hun sammen. Reporter: Anita Kristiansen. Video: Rød Løper/Nora Skavhaug, «Jørgine – alene med flokken»/TV 2 Vis mer

Drømmen om barn satt på vent

Tidligere har de vært svært åpne om at de ønsker å få barn, og Letnes har også ytret seg om at hun kunne tenkt seg å bli fostermor.

Da 32-åringen først kom til Norge ble hun selv plassert hos en fosterfamilie i Skogn i Levanger.

- Jeg har lyst til å bli fostermor. Jeg synes at det å bli fostermor er en enda viktigere jobb i dette samfunnet enn å føde barn selv. For det er så mange barn som trenger et rom, et sted å bo, en mor, uttalte hun den gang.

Nå kan det derimot se ut til at jobben tar for mye tid.

Flere spekulerer i om det er søt musikk mellom Helene Spilling og Martin Ødegaard. Video: Celina Morken / Rød Løper Vis mer

- Noen ganger tenker jeg «takk gud, for at jeg ikke har barn». Jeg er tante til fire barn her i Norge, og hver gang jeg er hos søstera mi så tenker jeg «stakkars deg». Det å ha fire barn er nesten like mye jobb som å eie fire selskap, ler hun.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer