Elisabeth Asserson Ingebrigtsen:

- Må legge mye til side

Åpner seg om livet med løpestjerne Jakob Ingebrigtsen.

UNGDOMSKJÆRESTER: Jakob Ingebrigtsen og Elisabeth Asserson har vært et par siden videregående. Foto: Skjermdump Instagram
UNGDOMSKJÆRESTER: Jakob Ingebrigtsen og Elisabeth Asserson har vært et par siden videregående. Foto: Skjermdump Instagram Vis mer
Publisert

Løpestjerne Jakob Ingebrigtsen og kjæresten Elisabeth Asserson møtte hverandre på videregående, og har i en alder av 23 år allerede rukket å være kjærester i sju år - og nå også gift. I tillegg har de to hunder sammen og holder på å bygge hus.

Gjennom realityserien «Familien Ingebrigtsen» på NRK har seerne tidligere fått et lite innblikk i forholdet mellom de to, og Asserson er alltid å se ved Ingebrigtsens side når han løper inn til nye rekorder og hanker inn gullmedaljer i mesterskap etter mesterskap.

Ingebrigtsen er blant de beste i verden i det han driver med, men som de fleste vet er ikke livet som toppidrettsutøver helt A4 - ei heller for de rundt.

I mandagens episode av podkasten «Baarli og Benjamin går i terapi» er Asserson gjest, og der åpner hun seg om parforholdet og sin rolle i livet med ektemannen.

- Det er litt vanskelig å sette fingeren på. Jeg gjør mye. Det er jo ingen hemmelighet at vi er i et forhold hvor han på en måte lever sitt liv og jeg må dilte litt etter det. Jeg må legge mye til side for at han skal gjøre det han skal gjøre, svarer 23-åringen på spørsmål om hvilken type kjæreste hun er.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.