Kim og Kourtney Kardashian:

- Må plukke opp dritten etter henne

Kim og Khloé Kardashian mener eldstesøsteras tid i familiens realityserie kan være over.

SØSTER-KRANGEL: Kim og Khloé er misfornøyd med Kourtneys åpenhet i realityserien «Keeping Up with the Kardashians». Video: TV 2 Sumo / Rød Løper Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Mens Kim Kardashian West (39) og Khloé Kardashian (35) deler så å si alt med fansen, både i «Keeping up with the Kardashians» og i sosiale medier, har eldstesøstera Kourtney Kardashian (40) holdt stadig mer tilbake de siste åra.

Familien har hatt for vane å ta fansen med på alt fra samlivsbrudd, utroskapsskandaler og giftermål, men Kourtney har nå bestemt seg for å holde alt hva gjelder egne forhold privat.

Dette får mildt sagt hennes to søstre til å reagere, som ifølge People truer med å droppe søstera i familiens realityserie.

- Jobben vår

- Jeg prøver å holde deler av livet privat og jeg liker ikke å dele noe om datinglivet mitt, sier Kourtney i søndagens episode av «Keeping up», ifølge People.

Søstrene hennes reagerer på at 40-åringen stadig deler og medvirker mindre i serien, og påstår at det fører til at de må dele mer av sitt privatliv.

- Jobben vår er å være åpne og ærlige og dele mye av oss selv, men de siste åra har det virka som at Kourtney ikke har vært åpen om privatlivet sitt på kamera, sier Kim, og fortsetter:

- Så alle de dagene Kourtney ikke filmer, må Khloé og jeg plukke opp dritten etter henne og dele mer. For hva er showet hvis vi ikke deler fra livet vårt?

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer