Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

Kjendisdrama

«Mad Men»-stjerna blir slaktet som frekk og overlegen i ny Hollywood-bok

Kathy Griffin liker ikke Jon Hamm. Eller Ashton Kutcher. 

OVERLEGEN: Jon Hamm er blant dem som får passet påskrevet i ny, avslørende Hollywood-bok. Foto: John Salangsang/BFA/REX/Shutterstock/ NTB scanpix
OVERLEGEN: Jon Hamm er blant dem som får passet påskrevet i ny, avslørende Hollywood-bok. Foto: John Salangsang/BFA/REX/Shutterstock/ NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Mange har et svakt punkt for skuespiller Jon Hamm etter kultserien «Mad Men», men komiker og skuespiller Kathy Griffin er ikke en av dem.

I sin nye bok «Kathy Griffin's Celebrity Run-Ins» gir hun Hamm så ørene flagrer, og sier rett ut at hun ikke liker fyren i det hele tatt.

- Du vil aldri få meg til å like Jon Hamm. Han har alltid framstått som en kald og ganske lite respektfull overfor meg. Jeg tror han er av disse typene som faktisk er mildt morsom, men selv tror han er en komiker, skriver Griffin ifølge Us Magazine.

«Du er så ga-a-a-a-mmel»

Hamm skal ha fornærmet både alderen og karrieren til Griffin, ifølge henne selv.

- Først sa han «du vet at din Emmy ikke er en ekte Emmy». Jeg kan la den fare, men så visket han til meg «du er så ga-a-a-a-mmel».

DAMEN MED BOKEN: Kathy Griffin holder ikke tilbake i sin nye bok. MediaPunch/REX/Shutterstock 
DAMEN MED BOKEN: Kathy Griffin holder ikke tilbake i sin nye bok. MediaPunch/REX/Shutterstock  Vis mer

At Hamm gjorde dette mens Griffin sto i en samtale med selveste Jack Nicholson skal ha vært det verste for henne. I boken forteller hun at hun neppe får noen nye sjanse til å snakke med skuespillerlegenden, og gir Jon Hamm skylden for det.

Ashton Kutcher har ikke noen større stjerne hos Griffin, avslører hennes nye bok. Han skal ha oversett henne da de ledet en prisutdeling i 2005, noe hun nekter å glemme.

- Minst tre ganger, da vi sto og ventet på å gå på scenen, sa jeg noe sånn som «hva om vi går ut og gjør sånn eller sånn», og han bare så på meg og ignorerte meg, skriver hun.

Møttes igjen på taco-sjappe

Da de to møttes ved en tilfeldighet på et taco-sted noen år senere, skal Kutcher også ha nektet å si hei til henne.

- Det var frekt og det fikk meg til å føle at jeg var underlegen ham, at jeg var noen som ikke var verdig å snakke med i det hele tatt. Hvis du ikke vil si hei til noen på en meksikansk restaurant så er du en drittsekk.

I boken kommer Griffin også med en rekke andre avsløringer om Hollywoods største kjendiser. Hun hevder Jack Nicholson forsøkte å date Paris Hilton, at hun selv har klina med Beverly Hills-stjerne Brian Austin Green og tar æren for at Will Ferrell ble en rimelig vellykket komiker.

Jon Hamm og Ashton Kutcher har ikke kommentert innholdet i boka.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!