Kjendisdrama

«Mad Men»-stjerna blir slaktet som frekk og overlegen i ny Hollywood-bok

Kathy Griffin liker ikke Jon Hamm. Eller Ashton Kutcher. 

OVERLEGEN: Jon Hamm er blant dem som får passet påskrevet i ny, avslørende Hollywood-bok. Foto: John Salangsang/BFA/REX/Shutterstock/ NTB scanpix
OVERLEGEN: Jon Hamm er blant dem som får passet påskrevet i ny, avslørende Hollywood-bok. Foto: John Salangsang/BFA/REX/Shutterstock/ NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Mange har et svakt punkt for skuespiller Jon Hamm etter kultserien «Mad Men», men komiker og skuespiller Kathy Griffin er ikke en av dem.

I sin nye bok «Kathy Griffin's Celebrity Run-Ins» gir hun Hamm så ørene flagrer, og sier rett ut at hun ikke liker fyren i det hele tatt.

- Du vil aldri få meg til å like Jon Hamm. Han har alltid framstått som en kald og ganske lite respektfull overfor meg. Jeg tror han er av disse typene som faktisk er mildt morsom, men selv tror han er en komiker, skriver Griffin ifølge Us Magazine.

«Du er så ga-a-a-a-mmel»

Hamm skal ha fornærmet både alderen og karrieren til Griffin, ifølge henne selv.

- Først sa han «du vet at din Emmy ikke er en ekte Emmy». Jeg kan la den fare, men så visket han til meg «du er så ga-a-a-a-mmel».

At Hamm gjorde dette mens Griffin sto i en samtale med selveste Jack Nicholson skal ha vært det verste for henne. I boken forteller hun at hun neppe får noen nye sjanse til å snakke med skuespillerlegenden, og gir Jon Hamm skylden for det.

Ashton Kutcher har ikke noen større stjerne hos Griffin, avslører hennes nye bok. Han skal ha oversett henne da de ledet en prisutdeling i 2005, noe hun nekter å glemme.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer