Prinsesse Madeleine:

«Madde» bryter tradisjonen igjen: - Svenskene blir nok forbanna

Prinsesse Madeleine velger å bli hjemme når den årlige Nobelfesten går av stabelen i desember.

MELDER AVBUD: Den svenske prinsesse Madeleine og ektemannen Chris O'Neill har nok en gang meldt avbud i forkant av den årlige Nobelfesten. Foto: NTB Scanpix
MELDER AVBUD: Den svenske prinsesse Madeleine og ektemannen Chris O'Neill har nok en gang meldt avbud i forkant av den årlige Nobelfesten. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Mandag 10. desember går den årlige Nobelfesten av stabelen i den Blå hallen i Stockholms stadshus. Tradisjonelt sett er som regel de kongelige, så vel som andre store stjerner, til stede under den store begivenheten.

I år har imidlertid den svenske prinsessa Madeleine (36) og ektemannen Chris O'Neill (44) meldt avbud.

Ifølge den svenske avisa Expressen, har 36-åringen heller valgt å fokusere på familien.

- Familien fokuserer nå på å etablere seg, og skape et fungerende hverdagsliv i det nye landet, sier Margareta Thorgren, informasjonssjef ved det svenske hoff, til avisa.

Flytta til USA

I august ble det kjent at prinsessa tar med familien og flytter fra Sverige nok en gang. Paret har tidligere bodd i blant annet London, men denne gangen gikk turen hele veien til USA, nærmere bestemt Miami i Florida.

«Prinsesse Madeleine og herr Christopher O'Neill planlegger i høst å flytte til Florida i USA for ei tid framover. Tidspunktet og muligheten passer familien bra, da barna fortsatt er i førskolealder», het det i pressemeldingen den gang.

Fra sin nye base i USA jobber Madeleine videre med World Childhood Foundation, en organisasjon som jobber for barns rettigheter. Ektemannen beholder på sin side sine virksomheter i Europa. Han har som kjent tidligere jobbet i New York, blant annet.

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

29,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 29,-/uke)

79,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 79,-/måned)
Billigst

179,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 179,-/kvartal)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer