Madonna:

Madonna ble anklaget for å kidnappe David fra Malawi. Sannheten var en helt annen: - Jeg gråt meg selv i søvn

Ble fortvilet over ryktene.

MYE MOTGANG: I nytt intervju snakker sangstjerna Madonna ut om de tre adopsjonsprosessene hun har vært gjennom. Foto: Reuters / NTB scanpix
MYE MOTGANG: I nytt intervju snakker sangstjerna Madonna ut om de tre adopsjonsprosessene hun har vært gjennom. Foto: Reuters / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): I 2006 valgte Madonna (59) å adoptere sønnen David Banda (11) fra et barnehjem i Lilongwe i Malawi.

På det tidspunktet var han baby, og hadde både lungebetennelse og malaria, ifølge People. Sangstjerna følte en umiddelbar tilknytning, og startet adopsjonsprosessen.

Men da hun reiste hjem til London med babyen, fikk hun ikke den mottakelsen hun hadde forventet, hevder hun i et lengre intervju med People.

- Alle aviser skrev at jeg hadde kidnappet ham. I hodet mitt tenkte jeg: «Vent litt. Jeg prøver å redde livet til en person. Hvorfor sier dere dette?» Jeg gjorde alt etter boka. Det var en virkelig vanskelig tid for meg. Jeg gråt meg selv i søvn, sier hun.

Hard kamp

«Like a Virgin»-sangeren, som fra før hadde dattera Lourdes (20) og sønnen Rocco (17), søkte også om å adoptere vesle Mercy James på samme tid, men dette viste seg å bli en vanskeligere prosess.

Adopsjonssøknaden ble avvist første gang fordi hun ikke hadde bodd i den afrikanske nasjonen i 18 måneder, som er et av de opprinnelige kravene dersom en skal adoptere fra landet, ifølge People.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer