Madonna fant seg 29 år yngre kjæreste

- Det bare skjedde.

ALDER INGEN HINDRING: Madonna fant seg en ung mann, men hevder det ikke var planlagt. Her er hun og Brahim Zaibat på en fest i New York. Foto: Getty Images/All Over Press
ALDER INGEN HINDRING: Madonna fant seg en ung mann, men hevder det ikke var planlagt. Her er hun og Brahim Zaibat på en fest i New York. Foto: Getty Images/All Over PressVis mer

(Dagbladet): Artist Madonna (53) har siden skilsmissen med Guy Rithchie i 2008 datet en rekke yngre menn.

Nå har hun vært kjæreste med Brahim Zaibat (24) i et års tid, og til tross for en aldersforskjell på 29, trives de to godt i hverandres selskap.

Ikke planlagt Men Madonna benekter at hun bevisst gikk etter en yngre mann da hun skulle få seg kjæreste.

- Jeg noterte ikke på en papirlapp at nå skal jeg innlede et forhold til en yngre mann. Det bare skjedde, sier Madonna til tv-kanalen ABC News i et ferskt intervju.

Artisten lanserer i disse dager filmen «W.E.», som hun selv har regi på. I intervjuet skylder Madonna på sine følsomme sider for at hun falt for Zaibat.

- Du skjønner, det er romantikeren i meg. Jeg møtte bare noen jeg ble glad i, og dette var tilfeldigvis alderen hans, sier hun.

Ingen stjernebehandling Til tross for den store aldersforskjellen og Madonnas betydelig større stjernestatus, tyder mye på at hun ikke nødvendigvis er den som får stjernebehandling i forholdet.

- Når jeg kommer hjem, vasker ansiktet mitt, har på meg jobbebukser og sier «vær så snill og masser føttene mine», så sier han «nei, du kan massere mine», sier Madonna til ABC.

Hatt flere yngre menn Dette er heller ikke første gang Madonna har et forhold til en yngre mann. Hun har tidligere vært gift med den ti år yngre regissøren Guy Ritchie og den åtte år yngre personlige treneren Carlos Leon.

PÅ FERIE: Madonna og Brahim Zaibat har feriert sammen flere ganger. Her i Frankrike i 2011. Foto: Stella Pictures
PÅ FERIE: Madonna og Brahim Zaibat har feriert sammen flere ganger. Her i Frankrike i 2011. Foto: Stella Pictures Vis mer

I 2009 innledet hun et forhold til den brazilianske modellen Jesus Luz. Madonna var den gang 51, mens Luz var 22.

Hennes nåværende kjæreste Brahim jobber til daglig som back up-danser for Madonna. Han har feriert med henne og barna Lourdes (15), Rocco (11), David (6) og Mercy (6) ved flere anledninger.

DUMPET: Madonna og Jesus Luz gikk fra hverandre i begynnelsen av 2010. Foto: Stella Pictures
DUMPET: Madonna og Jesus Luz gikk fra hverandre i begynnelsen av 2010. Foto: Stella Pictures Vis mer