Madonna:

Madonna om Weinstein-anklagene: - Endelig

- Han var ekstremt seksuelt flørtende og frampå.

ÅPNER OPP: Mer en halvannet år er gått siden de første anklagene mot Harvey Weinstein rullet opp. Nå åpner også Madonna opp om Hollywood-mogulens oppførsel. Foto: NTB Scanpix
ÅPNER OPP: Mer en halvannet år er gått siden de første anklagene mot Harvey Weinstein rullet opp. Nå åpner også Madonna opp om Hollywood-mogulens oppførsel. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Siden oktober 2017 har over 60 kvinner, primært skuespillere, stått fram offentlig og anklaget Weinstein for voldtekt, seksuelle overgrep, sextrakassering, trusler og trakasserende oppførsel.

Mange av dem påstår at Weinstein, som i 2012 ble kåret til Hollywoods mektigste mann, aktivt skal ha gått inn for å ødelegge karrieren deres dersom de avviste tilnærmelsene hans.

Nå, halvannet år etter de første anklagene mot ham, kommenterer også artisten Madonna Hollywood-mogulens oppførsel mot henne.

- Krysset grenser

Det er i et lengre intervju med The New York Times at Madonna nå forteller om sine egne erfaringer med Weinstein.

- Harvey krysset grensene og var utrolig seksuelt flørtende og frampå med meg da vi jobbet sammen. Han var gift på den tida og jeg var virkelig ikke interessert, sier hun og fortsetter:

- Jeg var klar over at han gjorde det samme med mange andre kvinner jeg kjente i bransjen. Og vi tenkte alle at «Harvey får gjøre dette fordi han har så mye makt og er så suksessrik og filmene hans gjør det så bra at alle vil jobbe med ham, så man må bare finne seg i det». Så sånn ble det.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer