Eurovision Song Contest:

Madonna skal opptre under Eurovision i Israel

Årets gjesteopptreden er nå bekreftet.

KLAR: Madonna skal opptre under årets Eurovision-finale. Foto: NTB scanpix
KLAR: Madonna skal opptre under årets Eurovision-finale. Foto: NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Den amerikanske superstjerna Madonna har utallige hits å skilte med, og har i flere tiår vært et stort ikon. Derfor er det enkelt å argumentere for at hun passer perfekt som gjesteartisten under årets Eurovision-finale.

Ryktene om opptredenen har versert en stund, men i dag ble det altså bekreftet av EBU (Den europeiske kringkastingsunionen) at poplegenden blir å se på scenen i Tel Aviv den 18. mai. Det skriver Haaretz. Etter planen skal sangeren framføre to låter - en hit og en ny sang.

Madonna har spilt i Israel tre ganger før. Dette blir dermed fjerde gang hun opptrer i landet. Den første gangen var i 1993, og sist hun var å se på en israelsk scene var i 2012.

Dyr booking

Selv om mange trolig jubler over nyheten, skal bookingen ha vært en lang og vanskelig prosess. Den nye låta artisten skal framføre inneholder angivelig et politisk budskap, noe arrangørene setter lite pris på.

Det er nemlig slik at Eurovision skal holdes så politisk nøytralt som mulig. Akkurat det har vært vanskelig for mange i år, ettersom finalen arrangeres i Israel.

Det er ventet at Madonna skal ha med seg et entourage på hele 160 mennesker, så det er ingen tvil om at det blir en kostbar opptreden seere over hele Europa får være vitne til i mai. Haaretz skriver at det vil koste omtrent 8,6 millioner kroner å få henne til landet alene. Den regningen er det milliardæren Sylvan Adams som tar, ifølge avisa.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer