Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

Mads trekker seg fra «Farmen»

Reality-oppholdet ender brått for Mads Fosdal (28).

FORLATER GÅRDEN: En bedrageritiltale stikker kjepper i hjula for Mads Fosdals deltakelse i «Farmen». I kveld må han trekke seg fra programmet. Foto: Lars Eivind Bones / Dagbladet
FORLATER GÅRDEN: En bedrageritiltale stikker kjepper i hjula for Mads Fosdals deltakelse i «Farmen». I kveld må han trekke seg fra programmet. Foto: Lars Eivind Bones / Dagbladet Vis mer

(Dagbladet): Det blir tynget stemning på tv-gården i kveldens episode av «Farmen».

Gråtkvalt meddeler deltakeren Mads Fosdal (28) at han på bakgrunn av en beskjed hjemmefra må trekke seg fra programmet, og at han derfor er nødt til å reise hjem umiddelbart.

Budskapet kommer uventet på meddeltakerne, og mange bryter ut i tårer.

Tiltatebeslutning I forrige uke ble det kjent at Fosdal er tiltalt for grovt bedrageri. Realitydeltakeren skal blant annet ha falsket en innbetaling på 2,4 millioner kroner.

Presseansvarlig for «Farmen», Alex Iversen, bekrefter at tiltalebeslutningen er årsaken til at Fosdal måtte ut av programmet.

- Mads måtte forlate «Farmen» på grunn av rettssaken som var berammet mens innspilingen pågikk, forklarer Iversen overfor Dagbladet.

Den aktuelle episoden ble spilt inn i september. Selv om Fosdal måtte reise hjem uten forvarsel, utgjorde det ingen praktiske utfordringer for produksjonen eller sendeplanen, forklarer Iversen.

Får avskjedskyss Produksjonsselskapet Strix har ikke tilgang til vandelsattester fra mennesker som deltar i tv-programmer, og er derfor avhengig av at deltakere er ærlige underveis i søknadsprosessen.

- Det er altså ikke mulig å helgardere seg i castingen mot at ting kan oppstå som gjør det nødvendig for noen å trekke seg, sier pressekontakten.

Det er en tydelig preget Fosdal som tar farvel med de andre deltakerne i kveldens program.

Bærumsmannen har fått et særlig nært forhold til meddeltaker Marte Søreide, og de to rekker å dele et kyss før Fosdal forlater innspillingsstedet.

Verken Mads Fosdal eller Marte Søreide vil uttale seg til media i dag.

Ikke første gang Fosdal er den andre deltakeren fra årets «Farmen»-sesong som trekker seg fra programmet.

I starten av innspillinga valgte dyretolken Vibeke Hoff (61) å bryte oppholdet på grunn av dårlig samvittighet for vennene som passet gården hennes mens hun var borte.

Sist noen trakk seg fra «Farmen» var i 2010, forteller Alex Iversen.

- Da var det tre stykker som valgte å trekke seg underveis, sier han.

Mads Fosdal skulle opprinnelig møte i tingretten under innspillingsperioden av «Farmen», men i etterkant ble rettssaken flyttet til november. 28-åringen erkjenner ikke straffskyld.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media