Monica Lewinsky:

Magasin legger seg flate etter Lewinsky-bråk

Monica Lewinsky ble fjernet fra gjestelista da Bill Clinton plutselig skulle delta.

REAGERER: Monica Lewinsky hevder hun ble forhindret i å delta på et arrangement fordi Bill Clinton også skulle delta. Det finner hun seg ikke i. Foto: NTB scanpix
REAGERER: Monica Lewinsky hevder hun ble forhindret i å delta på et arrangement fordi Bill Clinton også skulle delta. Det finner hun seg ikke i. Foto: NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Tidligere i år var det hele 20 år siden en av de mest omtalte utroskapsskandalene i verden fant sted.

I gangene til Det hvite hus trasket den unge praktikanten Monica Lewinsky på midten av 1990-tallet. Hun holdt lenge på praksisplassen, men ble seinere flyttet til Pentagon. Administrasjonen mente nemlig at hun og president Bill Clinton tilbrakte for mye tid sammen.

Det hadde de rett i. Det tok ikke mange måneder før Clinton og Lewinsky innledet en affære - som i 1998 skulle eksplodere som et bombenedslag i amerikansk politikk.

Siden den gang har Lewinsky, som nå er 44 år gammel, vært inn og ut av offentligheten. De siste månedene har hun derimot vært svært aktiv i sosiale medier, med sosiale og politiske budskap.

Vond følelse i magen

Nå er hun atter en gang tilbake, som følge av en opplevelse hun opplevde tidligere denne uka. Hun føler seg urettferdig behandlet, og sendte ut følgende Twitter-melding:

«Kjære verden: Ikke inviter meg til et event (spesielt ikke ett som handler om sosiale forandringer), og - etter at jeg har takket ja - trekk tilbake invitasjonen min fordi Bill Clinton bestemmer seg for å delta/bli invitert. Det er 2018», skriver hun i meldingen, som er delt videre over 27 000 ganger og er likt av nærmere 200 000 brukere.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer