FORELSKET: Da Magnus Carlsen stilte i sjakkturnering på Isle of Man denne uken, var kjæresten hans med. Foto: NTB Scanpix
FORELSKET: Da Magnus Carlsen stilte i sjakkturnering på Isle of Man denne uken, var kjæresten hans med. Foto: NTB ScanpixVis mer

Magnus Carlsen overrasket med romantisk kjærestebilde

Magnus Carlsen tok med sin nye dronning på sjakkturnering.

(Dagbladet): I mars ble det kjent at sjakkspiller og verdensmester Magnus Carlsen (26) hadde fått seg kjæreste, Synne Christin Larsen (22).

Det bekreftet manager Espen Agdestein overfor Se og Hør, men la til at Carlsen ikke ville kommentere saken ytterligere.

Siden den gang har paret holdt en lav offentlig profil, og ingen av dem har kommentert forholdet i media.

Denne uken valgte imidlertid det norske sjakk-esset å publisere en «selfie» med kjæresten på sin åpne Instagram-profil.

- Utforsker det ville dyrelivet om natten, skriver han til det bildet - der både han og Larsen smiler bredt.

Exploring the wildlife at night

Et innlegg delt av Magnus Carlsen (@magnus_carlsen)

Bildet er tilsynelatende tatt på øya Isle of Man, der Carlsen har deltatt i en internasjonal sjakkturnering denne uken. Knappe 14 timer etter at bildet ble lagt ut, har det fått over 150 kommentarer og nesten 9000 likerklikk.

Delte sporty turbilde

Bildet er imidlertid ikke det første fotografiet Magnus Carlsen har delt av kjæresten sin. I slutten av juli publiserte han også et parbilde på sin offentlige Facebook-profil.

«Midnight sun (kind of)», skrev Carlsen til bildet, der paret poserer sammen i treningsantrekk på et ukjent sted, med havet som bakgrunn.

På Carlsens private Facebook-profil kom det i våres frem at han gikk inn i et nytt forhold med Synne Christin Larsen på Valentinsdagen, 14. februar.

RISTER PÅ HODET: Magnus Carlsen mottok sølvmedaljen etter VM i lynsjakk, men her forlater han premieseremonien - tydelig misfornøyd. Video: NRK Vis mer

Hun skal etter det Se og Hør erfarer være fra Alsvåg i Øksnes kommune i Vesterålen.

I februar skal paret ha fått oppmerksomhet, da Carlsen etter det Se og Hør erfarer var på besøk i kjærestens hjembygd.

Tidligere har Magnus fortalt at han har valgt å ikke gå inn i langvarige forhold. I et VG-intervju med sjakkentusiast Hans Olav Lahlum i 2013, forklarte han grunnen til dette.

- Jeg har bevisst valgt ikke å ha langvarige forhold, for å ha fullt fokus på sjakken. Og det er ikke lett å kombinere et forhold med å reise og konkurrere så mye som jeg gjør nå, sa Carlsen til VG Helg den gang.