Elin Kjos:

- Maks av hva kroppen orker

Elin Kjos fikk nylig kreftsvar - nå må behandlingen endres.

LUNGEKREFT: Elin Kjos har de siste månedene kjempet en hard kamp mot kreften. Nå må hun endre behandling før beinmargen blir helt ødelagt. Foto: Privat, gjengitt med tillatelse
LUNGEKREFT: Elin Kjos har de siste månedene kjempet en hard kamp mot kreften. Nå må hun endre behandling før beinmargen blir helt ødelagt. Foto: Privat, gjengitt med tillatelse Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

I slutten av juli fikk den svenske treningsinfluenseren Elin Kjos (32) endelig svar på kreftprøvene, prøver som skulle vise om lungekreften hadde spredd seg videre, eller om behandlingen var effektiv.

Den gang fortalte hun til Dagbladet at framtida fremdeles var usikker.

- Jeg er letta over at kreften ikke har spredd seg under de siste månedene, noe som er bra. Derimot er jeg urolig over at behandlingen ikke har gjort at mine metastaser har minsket eller blitt færre, forklarte hun.

Fram til nå har behandlingen bestått av en kombinasjon av immunterapi og to typer cellegift, og forrige uke kunne influenseren fortelle at hun har fått sin fjerde og siste runde av denne type behandling.

- Kjemper videre

«Fire doser av denne kombinasjonen er absolutt maks av hva kroppen takler før beinmargen er helt ødelagt, så derfor blir dette siste for nå», skriver hun til følgerne sine på Instagram, og forklarer en type av cellegiftene hun har fått nå må droppes.

Kjos er glad for at kroppen hennes har klart fire hele doser, og er takknemlig for at hun orket det.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer