Malin Joneid Ellefsen ute av «The Voice» 2017:

Malin leverte varene - men røk ut av «The Voice»

Kom ikke videre til semifinalen.

BLE SENDT HJEM: Fredag kveld var det Malin Joneid Ellefsen som måtte forlate «The Voice». Foto: Robert Dreier Holand/ TV2
BLE SENDT HJEM: Fredag kveld var det Malin Joneid Ellefsen som måtte forlate «The Voice». Foto: Robert Dreier Holand/ TV2 Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Fredag kveld kjempet de gjenværende deltakerne i høstens sesong av «The Voice» på TV 2 om semifinaleplass i sangkonkurransen.

Dagbladets anmelder kastet terning på kveldens bidrag, og til slutt ble det klart at det var Malin Joneid Ellefsen (23) som måtte forlate konkurransen.

Hun sang Sia-låta «Elastic Heart», og fikk gode skussmål av Dagbladets anmelder:

« Det er ingen smal sak å gi seg i kast med Sia, det er sikkert. Det er et voldsomt emosjonelt spekter her og mange vanskelige fraseringer både tonalt og dynamisk», skrev Torgrim Øyre, og konkluderte:

«Men jaggu fikser hun det ikke som den durkdrevne sangeren hun åpenbart er. Om det går an å si det da, om en som har så lite fartstid i faget? Det krever mot å gjøre en sak som dette som knapt har noe komp å støtte seg på».

Fikk toer - gikk videre

Selv om Ellefsens framføring langt ifra skuffet, vant hun ikke fram hos tv-seerne, og fikk for få stemmer til å bli i konkurransen.

23-åringen har vært på mentor-laget til DJ og produsent Martin Bjercke (29).

Den som fikk nest færrest stemmer fredag kveld, var Sebastian James Hekneby (27), noe som betyr at han likevel er videre til semifinalen.

GIKK VIDERE: Sebastian James Hekneby. Foto: Robert Dreier Holand/ TV2
GIKK VIDERE: Sebastian James Hekneby. Foto: Robert Dreier Holand/ TV2 Vis mer

Hekneby fikk imidlertid en toer på terningen fra Dagbladets anmelder for sin framføring av Justin Biebers «As Long As You Love Me».

Etter fredagens sending er det Hekneby, samt Thomas Løseth, Andrea Santiago, Elise Nærø og Agnes Stock: som skal kjempe videre om «The Voice»-seieren. Lørdag 9. desember er det duket for finale.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer