Mama June:

Mama June arrestert for narkotikabesittelse

Ble pågrepet forrige uke.

ARRESTERT: June Shannon ble arrestert onsdag forrige uke for det som skal ha vært narkotikabesittelse. Foto: NTB Scanpix
ARRESTERT: June Shannon ble arrestert onsdag forrige uke for det som skal ha vært narkotikabesittelse. Foto: NTB ScanpixVis mer

June Shannon (39), også kalt Mama June, er arrestert for narkotikabesittelse. Det skriver flere utenlandske medier, deriblant People.

Ifølge det amerikanske kjendisnettstedet skal June ha blitt pågrepet i delstaten Alabama onsdag forrige uke, og angivelig blitt satt i varetekt samme dag.

En talsperson for statsadvokaten i Macon County i Alabama har bekreftet arrestasjonen overfor People.

39-åringen skal ha blitt arrestert for besittelse av et narkotisk stoff samt tilhørende utstyr. Representanten ved statsadvokatens kontor ønsket derimot ikke å uttale seg om hvorvidt June Shannon fremdeles er i varetekt eller når hun skal fremstilles for retten.

Kjendisnettstedet skriver at de har forsøkt å få en kommentar fra realitystjernens representanter, men foreløpig uten hell.

Saken fortsetter nedenfor.

LITE FORNØYD: Mama June ble arrestert forrige uke. Foto: REX / Shutterstock / NTB Scanpix
LITE FORNØYD: Mama June ble arrestert forrige uke. Foto: REX / Shutterstock / NTB Scanpix Vis mer

Hetset

Mama June ble for alvor kjent i TLC-programmet «Here Comes Honey Boo Boo» sammen med datteren Alana Thompson (13), kjent som Honey Boo Boo, i 2012. Som en av seriens mest sentrale figurer, fikk 39-åringen også oppleve baksiden av medaljen.

Hun ble hetset i sosiale medier på grunn av sin vekt og væremåte, men til tross for dette fortsatte hun å vise frem sitt «ekte jeg» for millioner av amerikanere.

39-åringen veide på et tidspunkt over 200 kilo.

I ettertid har TV-profilen også fått sin egen serie, «Mama June: From Not To Hot», hvor hun tidligere har forklart hvorfor hun ønsket å gjennomgå den kroppslige forandring. Da listet hun blant annet opp eksmannen som en av årsakene.

Saken fortsetter nedenfor.

HALVVERT VEKTA: June Shannon, bedre kjent som Mama June (37), ble kjent gjennom familiens reality-program «Here Comes Honey Boo Boo». I en ny serie skal hun avsløre sin nye kropp og livsstil, etter å ifølge barna hennes ha gått fra å veie 200 kilo til nærmere 70 på bare noen år. Video: Youtube / Entertainment Tonight Vis mer

Skyldte på bruddet

Paret gikk fra hverandre i 2014, og kort tid etter fant Sugar Bear, som han populært kalles, lykken med en annen kvinne ved navn Jennifer Lamb, ifølge ET Online.

- I begynnelsen handlet det om hevn mot Sugar Bear - at jeg ville gjøre ham sjalu. Men nå handler det ikke om det lenger. De mange operasjonene har hatt sin pris, ikke bare fysisk, men også emosjonelt, forklarte Shannon i tv-programmet sitt i fjor.

Shannon har tidligere erkjent at hun lenge følte på et press fra offentligheten om å slanke seg.

KJÆLEDEGGE: Honey Boo Boo er amerikanernes nye kjæledegge. Hun har sikret seg en solid fanskare, som også inkluderer en rekke kjendiser. Vis mer Vis mer Vis mer

- Men hvis jeg skal gjennom enda en operasjon, må jeg gjøre det for meg selv, ikke for alle andre, påpekte hun.

Hun angrer imidlertid ikke på valget.

- Jeg er i ferd med å bli den samme personen på utsiden, som jeg alltid følte at jeg var på innsiden, har hun tidligere uttalt i programmet.

I tillegg til datteren Alana, har 39-åringen også døtrene Anna Shannon (24), Jessica Shannon (22) og Lauryn Shannon (19) fra tidligere forhold. Barna - som hele tiden har vært involvert i tv-profilens tøffe prosess underveis - har gjentatte ganger gitt uttrykk for at de støtter sin mor i forvandlingen.

- Hun ser fantastisk ut, har Alana blant annet sagt tidligere.