INGEN HEMMELIGHETER: Det er ingen hemmeligheter hjemme hos «Brangelina», heller ikke når de skal snike seg unna barna for å ha litt alenetid. Foto: Stella Pictures
INGEN HEMMELIGHETER: Det er ingen hemmeligheter hjemme hos «Brangelina», heller ikke når de skal snike seg unna barna for å ha litt alenetid. Foto: Stella PicturesVis mer

- Mamma og pappa skal bort og kysse

Brad Pitt åpner bryllupsdøra for Angelina Jolie.

(Dagbladet): Skuespiller Brad Pitt (47) er aktuell med filmen «The Tree of Life», men det kan virke som om han har like mye å gjøre på hjemmebane, som på jobb.

Han og samboer Angelina Jolie (35) er nemlig foreldre til ikke mindre enn seks barn i alderen to til ni.

I sitt første store intervju siden 2009 snakker Pitt åpenhjertig om den nomadiske tilværelsen familien på åtte lever.

- Som en militær enhet - Når vi reiser er vi som en militær enhet. Barna må få med alle sakene sine i én ryggsekk, og de er alle ansvarlige for sin egen sekk. Mamma pakker, hun er veldig flink til det. Tar med akkurat det vi trenger og ikke noe ekstra, sier Pitt til avisa USA Today.

Han og Jolie har barna Maddox, Pax, Zahara, Shiloh, Knox og Vivienne sammen. Pax, Zahara og Maddox er alle adopterte, mens Knox og Vivienne er tvillinger.

Nylig avkreftet Jolie og Pitt at de venter barn nummer sju.

STORFAMILIE: Vivienne (snart 3) (f.v.), Shiloh (5), mamma Angelina Jolie, Knox (snart 3), Zahara (6), Pax (7) (foran), Maddox (9) og pappa Brad Pitt. Foto: Stella Pictures Vis mer

Familien bor til daglig i Los Angeles, men pendler mellom filmsett verden over. I tillegg tilbringer familien mye tid på et landsted i Frankrike.

Vil gi barna normal oppvekst Pitt innrømmer at familien nok kan virke litt ekstrem. Men han sier at han og Jolie likevel forsøker å gjøre sitt aller beste for at barna skal få en så normal oppvekst som mulig, og oppleve de samme tingene de gjorde som barn.

- Det er ikke uvanlig at barna er dekket i maling. Vi har gjørmeslagsmål. Det er kaos fra morgenen til lysene slukkes, og noen ganger etter det, sier Pitt.

Og det er ikke bare barna som skal få lov til å leve så normakt som mulig. Også filmstjerner som Pitt og Jolie trenger alenetid, noe de på ingen måte går av veien for å si til barna.

- Det er ingen hemmeligheter hjemme hos oss. Vi sier til barna at «mamma og pappa skal bort og kysse». De sier «æsj, ekkelt». Men vi krever det, forteller Pitt.

Åpner for giftermål Brad Pitt var gift med Jennifer Aniston fra 2000 til 2005, da Pitt forlot «Friends»-skuespilleren til fordel for Jolie.

Til tross for gjentatte bruddrykter, har «Brangelina» holdt sammen siden. Men noe ekteskap mellom Jolie og Pitt er det ennå ikke blitt.

FORTSATT FORELSKET: Brad Pitt og Angelina Jolie har gjort alle bruddrykter til skamme. Nå åpner Pitt for giftermål. Foto: Stella Pictures Vis mer

Paret har tidligere sagt at de ikke skal gifte seg før homofile har den samme retten, men nå setter Pitt døra på gløtt for at det likevel kan bli bryllup før den tid.

- Barna spør om giftermål. Det betyr mer og mer for dem. Så det er noe vi må se på, sier han til USA Today.

VAR GIFT: Brad Pitt og skuespillerkollega Jennifer Aniston var gift i fem år, fra 2000 til 2005. Foto: Stella Pictures Vis mer