Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

Anna «Mamma til Michelle» Rasmussen:

«Mamma til Michelle» avlyser bryllupet

Anna Rasmussen og kjæresten Jan Rasmussen avlyser bryllupet bare en uke etter at de avslørte bryllupsdatoen.

I EN VANSKELIG PERIODE: Anna Rasmussen skriver på bloggen sin at hun og kjæresten Jan avlyser bryllupet. Foto: Tor Lindseth
I EN VANSKELIG PERIODE: Anna Rasmussen skriver på bloggen sin at hun og kjæresten Jan avlyser bryllupet. Foto: Tor Lindseth Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Seoghør.no): «Skal vi danse»-aktuelle Anna Rasmussen skriver på bloggen sin lørdag at hun og forloveden, Jan Rasmussen, avlyser bryllupet.

Årsaken er at bloggeren har en travel høst i vente, med «Skal vi danse»-innspilling, boklansering, oppussing, flytting og tre småbarn å ta vare på.

I innlegget, som har fått tittelen Jeg bekrefter at bryllupet er avlyst, skriver Rasmussen at det skjer ting som ikke kommer på bloggen og at hun og Jan har hatt en vanskelig tid.

- Oppmerksomheten rundt det gjør ikke dette noe lettere for meg, og dere må huske at det ikke er sikkert at dette har vært noe jeg har hatt lyst til, skriver bloggeren.

- For alt dere vet så er det flere ting som er blitt avlyst den siste uken.

Ville ta en pause fra forholdet

I et innlegg publisert fredag kveld, forklarte Rasmussen at ting ikke hadde gått så bra på hjemmebane.

Toppbloggeren skriver at barna har funnet seg til rette i hverdagen etter at familien flyttet hjem fra Oslo etter et kort opphold, men at hun ikke har funnet tid til kjæresten.

«Jan og meg satt oss ned for å snakke sammen her en dag. Jeg visste ikke lengre hva jeg ville, og var skikkelig fortvilet. Jeg har for mye på mine skuldre akkurat nå, at et avlyst bryllup hørtes ut som en god idé. Tanken på å ha en pause i forholdet, bare til jeg hadde kontrollen tilbake, føltes også ut som den beste løsningen,» skriver hun.

TOPPBLOGGER: Anna Rasmussen og kjæresten Jan på Kjendisgalla i 2016. Foto: Andreas Fadum
TOPPBLOGGER: Anna Rasmussen og kjæresten Jan på Kjendisgalla i 2016. Foto: Andreas Fadum Vis mer

Hadde bryllupsdatoen klar

Det er kun en uke siden Rasmussen, som blogger under navnet «Mamma til Michelle», avslørte bryllupsdatoen for leserne sine.

Paret, som etter alt å dømme fremdeles er kjærester, forlovet seg i februar.

«... Planen var først 07.07 (altså 7. juli 2018) men så endret vi datoen, som i våre øyne er like perfekt 05.05! 5. mai 2018 blir det bryllup», skrev hun i et blogginnlegg.

Videre skrev hun at de planlegger å gifte seg i utlandet, men nøyaktig hvor er foreløpig ikke kjent.

- Veldig, veldig godt

Paret fikk sitt første barn sammen i oktober fjor, da lille Lucas kom til verden. Fra før har 21-åringen datteren Michelle (6) og sønnen William (2) fra to tidligere forhold.

Toppbloggeren har ikke lagt skjul på at hun har funnet mye støtte i Jan, og at hun er takknemlig for den gode hjelpen hun har fått med barna.

- Det er veldig, veldig godt å dele ansvaret med noen andre. Både fra Michelle ble født og fra William ble født, så har jeg liksom hatt ansvaret alene for begge to. Og når det da kommer en annen og kan ta bleiene og våkne på natta ... det virker veldig avslappende, har hun tidligere uttalt til Seoghør.no.

TV-aktuell

Tidligere denne uken ble det annonsert at Anna Rasmussen er en av årets deltakere i TV 2-programmet «Skal vi danse».

Overfor Seoghør.no uttalte hun at datteren Michelle gleder seg til å se moren sin på parketten.

- Vi har jo sett på programmet sammen i to år. Det er nok første gangen hun synes det er gøy at mamma skal på TV, sa hun og fortsatte:

- Da jeg fikk forespørselen nevnte jeg det først for samboeren min, Jan og så for Michelle. Jeg håper jeg kommer langt. Jeg kommer til å gjøre mitt beste.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!