«Mamma til Michelle»-bloggeren brøt sammen

Anna Rasmussen (19) har delt detaljer om både intimtatoveringer og kjærlighetsliv i jakten på klikk. Denne uka sa det stopp for tobarnsmoren.

- NOK ER NOK: Den siste uka har vært tøff for Anna Rasmussen, som driver bloggen «Mamma til Michelle». - Nok er nok, når kroppen sier stopp. Ingen av oss er superhelter, ingen av oss takler alt. Det gjelder også meg, skrev 19-åringen på sin blogg fredag. Her på Se & Hørs kjendisgalla sammen med vennen Jan Lossius. Foto: Lars Eivind Bones / Dagbladet
- NOK ER NOK: Den siste uka har vært tøff for Anna Rasmussen, som driver bloggen «Mamma til Michelle». - Nok er nok, når kroppen sier stopp. Ingen av oss er superhelter, ingen av oss takler alt. Det gjelder også meg, skrev 19-åringen på sin blogg fredag. Her på Se & Hørs kjendisgalla sammen med vennen Jan Lossius. Foto: Lars Eivind Bones / DagbladetVis mer

(Dagbladet): - Det har skjedd mye, og plutselig sa det stopp. Nå må jeg gjøre noe med det før det går helt feil vei, sier Rasmussen.

- Jeg brøt vel litt sammen, rett og slett.

19-åringen er en av Norges mest leste bloggere, under navnet «Mamma til Michelle».

Dagbladet møter den Kypros-bosatte tobarnsmoren på et hotell i Oslo sentrum, der hun fredag ettermiddag inviterte sine blogglesere på besøk for å snakke om livet sitt.

Torsdag la hun nemlig ut et kryptisk blogginnlegg med tittelen «Jeg kan ikke leve som dette», der hun blant annet skrev at hun «ikke orker mer»:

- Jeg klarer ikke mer nå, please stop. Ikke dytt meg lengre nå, skrev Rasmussen.

- Nok er nok Fredag morgen kom et oppfølgende blogginnlegg, der hun beklaget hvis hun hadde bekymret noen med sitt fravær fra bloggen og sosiale medier det siste døgnet.

Rasmussen skrev videre at hun ikke har det bra, og at hun er sliten fysisk og psykisk etter å ha levd under stort press, samtidig som det «skjer store ting på privaten».

- Nok er nok, når kroppen sier stopp. Ingen av oss er superhelter, ingen av oss takler alt. Det gjelder også meg, skrev Rasmussen i innlegget, der hun kvitterte med å invitere sine lesere til et personlig møte fredag ettermiddag.

Høy aktivitet I overkant av ti unge jenter og kvinner møtte opp for å møte bloggeren ansikt til ansikt, og fikk høre Rasmussen forklare hvordan hun har opplevd den siste tiden - med et kamerateam fra tv-serien «Bloggerne» til stede.

- Jeg har skjønt at bloggen har gått litt til hodet på meg. Jeg har brydd meg veldig mye om klikk, og har blogget fire-fem ganger hver eneste dag. Samtidig er det ikke alle ting i privatlivet som er så gøy, sa 19-åringen.

Hun avslørte samtidig at hun kommer til å trappe ned på bloggingen, og vil nøye seg med ett til tre innlegg om dagen.

- Jeg slutter aldri å blogge, jeg må bare ikke bry meg om de klikkene.

Statistikk før tannpuss Til Dagbladet sier Rasmussen at hun har pleid å følge med på lesertall hele dagen, og at hun har sjekket statistikk før hun har pusset tennene om morgenen.

ROER NED: - Jeg må begynne å tenke på hva som er viktig for meg, sier Anna Rasmussen. Etter det hun beskriver som et sammenbrudd tar hun nå grep, og roer ned på bloggvirksomheten. Foto: Jan Lossius
ROER NED: - Jeg må begynne å tenke på hva som er viktig for meg, sier Anna Rasmussen. Etter det hun beskriver som et sammenbrudd tar hun nå grep, og roer ned på bloggvirksomheten. Foto: Jan Lossius Vis mer

- Jeg har vært veldig opptatt av klikk. Folk trenger ikke å vite hva som er under trusa mi, men hvis det har gitt klikk har jeg delt det, sier 19-åringen og viser blant annet til et blogginnlegg der hun skriver om en tatovering på et intimt sted.

Rasmussen forteller at hun også har skrevet ufiltrert om sitt kjærlighetsliv på bloggen: Da hun på et tidspunkt skulle velge mellom to menn ble også kjærestedilemmaet delt med leserne.

- Jeg har ikke holdt noe privat, sier 19-åringen.

- Har det vært verdt det?

- Nei. Klikk er ikke verdt å ikke ha det godt. Det er det jeg innser, sier tobarnsmoren.

- Jeg har vært for opptatt av å levere, levere, levere. En førsteplass på blogglista har ikke vært bra nok hvis jeg ikke hadde mer enn 80 000 lesere. Det er sykt, erkjenner hun.

MØTTE FANSEN: Fredag ettermiddag møtte Anna Rasmussen fansen på et hotell i Oslo, der hun snakket ut om den tøffe tiden. Foto: Sofie Braseth / Dagbladet
MØTTE FANSEN: Fredag ettermiddag møtte Anna Rasmussen fansen på et hotell i Oslo, der hun snakket ut om den tøffe tiden. Foto: Sofie Braseth / Dagbladet Vis mer