Linn Wøyen Lenes:

- Man føler seg ganske alene

Influenseren deler åpenhjertig om både oppturer og nedturer.

SNART MAMMA: Realityprofilen Linn Wøyen Lenes venter sitt første barn. Foto: Privat
SNART MAMMA: Realityprofilen Linn Wøyen Lenes venter sitt første barn. Foto: Privat Vis mer
Publisert

I 2020 oppsto det varme følelser mellom Linn Wøyen Lenes (22) og Øystein Solberg (25) i Brasil, der de begge deltok i realityprogrammet «Ex on the Beach».

Realityprofilene ble med det et par, og året etter delte de den gledelige nyheten om at de ventet sitt første barn.

«Vi gleder oss til du kommer i mai/juni 2022. Vi er spente, nervøse og fulle av kjærlighet. Uansett hvem du er kommer vi til å elske deg skyhøyt», skrev Lenes på Instagram i desember i fjor.

- Man føler seg alene

Den siste tida har realityprofilen delt ulike utfordringer knyttet til graviditeten på sosiale medier.

SETTES UT: I «Ex and the City» får Linn Wøyen Lenes kjæresten til å svette når hun forteller om resultatet av en graviditetstest. Video: Dplay/Rød Løper Vis mer

På Instagram-story har hun blant annet skrevet at hun har slitt med vann i kroppen, noe som har gjort henne utslitt.

- Jeg har hatt en superfin graviditet frem til tredje trimester! Nå verker alt og jeg sover ingenting om nettene, har ikke gjort det på flere uker, så det begynner å tære på. Har også altfor mye fostervann, så plassen inni magen er minimal, forklarer Lenes til Dagbladet.

I tillegg har den kommende mora blitt påvist svangerskapsdiabetes, som også har hatt en stor påvirkning på formen. Hun har tidligere delt åpenhjertig om tanker knyttet til graviditet og kropp.

- Jeg tenker det er viktig å vise at blant alle de «fantastiske» graviditetene man ser på Instagram, er det viktig å vise litt mer realiteten av det. Man føler seg ganske alene og inne i sin egen boble, og det er fort å glemme at vi er tusener av kvinner som går igjennom dette samtidig, sier Lenes.

- Da er det godt å se at «oi shit, det er faktisk ikke fælt av meg å føle på ditt eller datt, eller det er ikke bare jeg som får strekkmerker her og der», fortsetter hun, og understreker at premien man får igjen etter ni måneder «er uvurdelig».

Som en evighet

Influenseren og «Ex on the Beach»-profilen kan også røpe at datteras ankomst er rett rundt hjørnet.

- Lille frøken stortrives og kan komme når som helst nå! Har fått induseringstime om hun ikke kommer innen sju dager av seg selv, så har i hvert fall en målstrek, sier hun, men innrømmer:

- Den siste tida her føles som en evighet!

EMOSJONELL: «Ex on the beach»-profilen Linn Wøyen Lenes ønsker å hjelpe andre ved å være åpen om sin tunge fortid. Video: Rød Løper/Linn Wøyen Lenes Vis mer

Det er bare positivitet å skimte hos 22-åringen.

- Vi gleder oss utrolig masse og gruer oss egentlig ikke til noe, da vi er så heldige som har et trygt og stort nettverk rundt oss som støtter og hjelper oss med det vi skulle trenge.

- Har dere landet på et navn?

- Vi har landet på navn, men det er hemmelig frem til snuppa er ute, svarer Lenes lurt.

FORTSATT STORMFORELSKET: Det er snart ett år siden Linn Wøyen Lenes og Øystein Lihaug Solberg forelsket seg på «Ex on the Beach». Mye har skjedd siden den gang. Video: Rød Løper Vis mer

Når Lenes og Solberg endelig kan kalle seg foreldre, er det spesielt én ting de vil være strenge på under oppdragelsen.

- Vi er veldig åpne og aksepterende overfor alle. Vi dømmer ikke i det hele tatt. Det føler jeg er et lite problem i dag. Det er derfor det er så mye mobbing, fordi barn kopierer foreldrene sine. Vi kommer til å være veldig strenge på det at det ikke kommer til å være akseptabelt å snakke nedverdigende om noen. Og at vi støtter henne uansett, har hun tidligere uttalt til Dagbladet.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer