SENDT HJEM: Under kveldens «Paradise Hotel» var det Maria som måtte forlate hotellet. Foto: TV3
SENDT HJEM: Under kveldens «Paradise Hotel» var det Maria som måtte forlate hotellet. Foto: TV3Vis mer

- Man må være en person som tør å «rævkjøre» alle

Maria ble spilt ut av hotellet.

(Dagbladet): «Paradise Hotel» har for alvor åpnet dørene, og TV-seerne ble den første uka dratt med på ny tvist der skuespillere forvirret deltakere.

På mandag kom det derimot inn fem nye gutter inn på hotellet - og skandalehotellet var tilbake til slik vi er vant å se det. Under kveldens parseremoni måtte nok en deltaker forlate hotellet i Mexico, og denne gangen ble det Maria Sundby (25).

- Kanskje vi var dumme - Det var veldig trist, fordi man blir fort glad i menneskene der inne. Men jeg var klar for å dra, fordi det var veldig hardt å være der inne, så egentlig var det helt greit, forteller hun til Dagbladet.

Tvisten som ble lagt inn i den første uka på hotellet, der deltakerne var skuespillere - synes hun var kreativt av TV3.

- Den starten var fantastisk bra laget. Jeg så ikke den komme i det hele tatt, og skuespillerne var flinke, eller så var det kanskje bare vi som var dumme.

- Mista kontrollen - Var «Paradise» som du hadde forventet? 

- Det var hardere enn jeg hadde forventet, og det tok skikkelig på. Det var som en berg og dalbane. Jeg hadde trodd jeg var sterkere, men jeg grein jo mer i Mexico enn hva jeg har gjort i løpet av hele livet mitt. Jeg følte meg litt for snill enn hva spillet krever, sier hun og fortsetter:

- Jeg ble litt letta da jeg skulle dra hjem fordi jeg følte at jeg mista litt kontrollen der inne. 

Maria stilte seg bak sin partner Christer, men flere av deltakerne hadde planlagt at Amy også skulle stille seg der. Det skjedde - og Christer valgte å sende hjem Maria. Nå forteller hun til Dagbladet at hun aldri kunne meldt seg på reality-programmet igjen.

- Tiden min der inne var mer enn nok, og det var veldig slitsomt. Man må være en person som tør å rævkjøre alle, jeg er rett og slett for snill for den type spill.

- VELDIG SLITSOMT: Sundby synes tiden inne på skandalehotellet var tøff. - Det var veldig slitsomt, sier hun til Dagbladet.
- VELDIG SLITSOMT: Sundby synes tiden inne på skandalehotellet var tøff. - Det var veldig slitsomt, sier hun til Dagbladet. Vis mer