«Forræder»:

- Mange har noe imot gråtingen

TV-profilen opplever hat på nett fordi hun viser følelser på TV. OBS: Spoiler.

TÅREVÅTT: Jennie Sofie Lie Pickl tok til tårene i fredagens «Forræder». Foto: TV 2
TÅREVÅTT: Jennie Sofie Lie Pickl tok til tårene i fredagens «Forræder». Foto: TV 2 Vis mer
Publisert

En ny «Forræder»-uke er over, og fredag gikk de lojale på en ny smell da de i rådsalen valgte å sende hjem nok en lojal, nemlig influenser Jennie Sofie Lie Pickl (22).

Dermed er de to forræderne, Victor Sotberg (31) og Aslak Maurstad (31), skikkelig i førersetet når det virkelig begynner å spisse seg til i TV 2 Play-programmet.

Det psykologiske spillet starter allerede i første episode av «Forræder», som fører til at en av deltakerne tar til tårene. Reporter: Kine Falch. Video: Jenny Emilie Aas / TV 2 Play Vis mer

- Null anelse

I fredagens episode måtte Pickl, som er med i programmet sammen med kjæreste og samboer Tarjei Svalastog (24), og de andre deltakerne, også gjennom skyting med pil og bue for å sanke sølv og for å avgjøre hvilke tre som skulle få sjansen til å sikre seg et skjold.

Skjoldet betyr at man er immun mot å bli «drept» av forræderne påfølgende natt.

- Under pil og bue-skytingen hadde jeg null anelse om at jeg var neste på lista. Det var først dagen etter at jeg skjønte det. Jeg måtte bare prøve å forsvare meg i rådsalen. Tarjei gjorde jo det og, men folk var ikke så åpne for å endre mening, forteller hjemsendte Pickl til Dagbladet.

Skuespiller og «Forræder»-lojal Lasse Lindtner (68) vant i samme slengen den såkalte «dolken». Det betyr at han hadde to stemmer i rådsalen.

Prøvde å holde det inne

Samtidig fikk han stemme på et tidspunkt der to stemmer var alt som skulle til for å felle nettopp Pickl.

- Det klippes jo så man ikke skal skjønne helt hva som skal skje. Men da vi satt der, satt jeg egentlig bare og ventet på at jeg skulle ryke. Jeg var ganske klar over at det var min tur. Jeg hadde holdt alt inne hele dagen, og prøvde å være så tøff jeg bare kunne, bedyrer 22-åringen.

MÅTTE SKYTE: Victor Sotberg skyter pil og bue i fredagens episode. Bak: Programleder Mads Hansen og Tarjei Svalastog. Foto: TV 2
MÅTTE SKYTE: Victor Sotberg skyter pil og bue i fredagens episode. Bak: Programleder Mads Hansen og Tarjei Svalastog. Foto: TV 2 Vis mer

Men da Lindtner igjen brukte poesien, noe han er bedre på enn de aller, aller fleste av oss, brast det for den unge influenseren, som har vist mye følelser i de ukene hun har vært på skjermen.

- Jeg klarte å holde meg helt til Lasse åpnet munnen. Han er jo så poetisk, og jeg ser det som en ære at selveste Lasse Lindtner gir meg et dikt, selv om han tok grundig feil, han og. Jeg ble skikkelig rørt av det diktet, det var det som fikk meg til å begynne å gråte.

- Veldig følsom

- Hvordan opplever du det selv, når du ser deg selv vise så mye følelser på TV ?

- Tja, jeg er jo vant til at jeg selv er sånn. Men jeg blir kanskje litt obs på det når jeg ser hva andre tenker. For det er mange som reagerer på at jeg gråter så mye. Heldigvis er det mange som synes det er fint også. Men jeg må si det er litt rart hvordan noen skal mene så mye om hvordan andre mennesker reagerer i ulike situasjoner.

Hun fortsetter:

- Jeg har ikke sagt noe slemt eller gjort noe dumt, jeg er bare veldig følsom. Og det er tydeligvis mange som har noe imot at jeg gråter.

DUOER: I vårens sesong av «Forræder» har TV 2 samlet ulike duoer. Her er introduksjon av alle deltakerne. Video: Rød Løper Vis mer

Det er først og fremst i kommentarfelt på nett at Pickl har bitt seg merke i reaksjonene.

- Derfor bestemte jeg meg for å slutte å lese alle disse kommentarfeltene etter de første episodene. Og så håper jeg at folk egentlig forstår at det at jeg tar til tårene på veien til et mål - det betyr ikke at jeg ikke har klart eller taklet spillet.

Kort farvel med kjæresten

Hun irriterer seg likevel over at hun ikke klarte å håndtere sine egne følelser bedre enn hun gjorde.

- Jeg trodde oppriktig jeg var mye bedre på det! Det ble brukt mot meg også. Jeg har hørt fra folk i ettertid at det kun er en styrke å tørre å vise følelser, men for meg handlet det ikke om å tørre - men heller at det bare skjedde.

SNIPP, SNAPP SNUTE: Jennie Sofie Lie Pickle er ute av «Forræder». Foto: TV 2
SNIPP, SNAPP SNUTE: Jennie Sofie Lie Pickle er ute av «Forræder». Foto: TV 2 Vis mer

Avskjeden med kjæresten beskriver hun på følgende måte:

- Vi fikk jo ikke tatt noen skikkelig avskjed, men om man følger nøye med i programmet ser man at jeg gir en klem til ham før vi gikk inn i rådsalen. Da jeg skulle gå fram og avsløre rollen min gikk jeg bort til ham og ga ham et kyss på kinnet. Jeg fikk såvidt en mulighet til å gi et lite adjø, sier «Forræder»-deltakeren med et smil til Dagbladet.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer