Gunilla Persson fra «Svenske Hollywoodfruer»

- Mange sier at jeg er som skapt for å være statsminister

Realityprofil Gunilla Persson kunne gjerne forandret Sverige.

POLITIKER?: Gunilla Persson, kjent fra «Svenske Hollywoodfruer», avslører at hun gjerne kaster seg inn i politikken. Det på grunnlag av tilbakemeldinger hun har fått. Foto: TV3
POLITIKER?: Gunilla Persson, kjent fra «Svenske Hollywoodfruer», avslører at hun gjerne kaster seg inn i politikken. Det på grunnlag av tilbakemeldinger hun har fått. Foto: TV3 Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): Damene i «Svenske Hollywoodfruer» er kjent for å snakke åpent om både det ene og det andre. Spesielt har tidligere modell Gunilla Persson (58) fått en stor del oppmerksomhet de siste åra for sine uttalelser om både konflikt, familien og ikke minst - seg selv.

Persson har bodd i Los Angeles i over 30 år, der hun for tida lever sammen med dattera Erika og mora Iris. Det hender likevel at hun titter innom fødelandet fra tid til annen, der svensk presse ofte venter begeistret på realityprofilen.

Da hun besøkte talkshowet «Nyhetsmorgon» forrige uke, skuffet hun ikke. I forbindelse med en prat om politikk, uttalte hun at hun selv er som skapt for å hoppe inn i politikken.

Vil inn i politikken

Det er den svenske avisa Aftonbladet som først omtaler Perssons siste uttalelser. Amerikansk politikk ble diskutert på morgentalkshowet, og det var tydelig at den lille familien i Los Angeles ikke var spesielt fornøyde med at Trump hadde kommet til makten.

- Vi satt i sjokk da han ble valgt. Vi trodde ikke på det. Vi trodde det måtte være en feil. Jeg tror det skjedde fordi demokratenes kandidat var så korrupt, forteller hun - og legger til at hun ikke stemte under valget i det hele tatt.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer