Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

Mann (39) hevder å være Princes sønn

En 39 år gammel mann i USA hevder han er sønnen til den nylig avdøde Prince. Dersom DNA-tester gir ham rett, kan han være enearving til artistens store formue.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet / NTB): Calvin Q. Williams har bedt en domstol i Minnesota om å få en rettslig kjennelse på at han kan få tatt en DNA-test for å få avgjort farskapsspørsmålet.

Flere internasjonale medier, deriblant ABC News, har omtalt saken.

Ifølge dokumentene som er levert til retten, hadde Williams' mor Marsha Henson en kort affære med Prince i juli 1976. I april året etter fødte hun sønnen Calvin Williams.

Dersom en eventuell DNA-test viser at Prince faktisk er den biologiske faren til Williams, kan han være enearving til artistens dødsbo ettersom barn går foran søsken i arveoppgjør ifølge delstatslovgivningen i Minnesota.

Calvin Williams soner for tiden en dom på sju år i et høysikkerhetsfengsel i Colorado for ulovlig transport av skytevåpen.

Prince (57) ble funnet død i hjemmet sitt i Chanhassen utenfor Minneapolis 21. april i år.

Les Dagbladets kommentar her: En grå verden ble vakrere gjennom Prince' purpurfargede briller

Det er fortsatt uklart hvem som arver poplegendens verdier.

Princes søster, Tyka Nelson (55), har sendt en forespørsel til domstolen i Minneapolis om å utpeke hvem som skal administrere verdiene broren etterlot seg.

I forrige uke ble det kjent at en kvinne som hevder hun er Princes halvsøster har levert inn rettspapirer der hun krever en del av arven etter popikonet.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!