Mann siktet i forbindelse med Mac Millers død

Rapperen gikk bort for ett år siden.

DØD: Artist Mac Miller ble bare 26 år gammel. Nå har California-politiet siktet en mann i forbindelse med dødsfallet. Foto: NTB Scanpix
DØD: Artist Mac Miller ble bare 26 år gammel. Nå har California-politiet siktet en mann i forbindelse med dødsfallet. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

I september i fjor ble den amerikanske rapperen Mac Miller (26) funnet død i sitt eget hjem i Studio City i Los Angeles.

To måneder seinere ble dødsårsaken offentliggjort. Obduksjonsrapporten viste at artisten døde ved et uhell som følge av en overdose Fentanyl, et stoff som tilhører opioid-familien, kokain og alkohol.

Nå melder flere amerikanske medier, deriblant NBC News, at en mann i slutten av 20-åra er blitt siktet i forbindelse med dødsfallet.

I sakspapirene hevdes det at mannen, som ble pågrepet onsdag, skal ha forsynt Miller med stoffene som igjen skal ha ført til hans død. Mannen er ventet å møte til innledende rettsrunder denne uka.

- Skled ut

Da den rettsmedisinske rapporten ble gjort kjent i fjor, kom det fram at Miller ble funnet på senga, «knelende med fjeset hvilende på knærne», av assistenten sin.

Etter å ha ringt 911 flyttet assistenten Miller til gulvet hvor han utførte hjerte- og lungeredning fram til ambulansepersonell ankom stedet og erklærte rapperen død.

Assistenten skal seinere ha fortalt myndighetene at Miller «slet med å holde seg edru og at da han først «skled ut» inntok han store mengder». Han la også til at musikeren hadde «sklidd ut en rekke ganger» den siste perioden, sist tre dager før han døde.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer