Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

Innbrudd hos supermodell:

Mann skutt i hodet etter innbrudd hos supermodell

Sikkerhetsvakt stukket i øyet.

<p>INNTRENGER: En mann som forsøkte å ta seg inn i huset til supermodellen Miranda Kerr skal ha stukket en sikkerhetsvakt i øyet. Inntrengeren ble så skutt i hodet, ifølge amerikanske medier. Foto: Splash News / NTB Scanpix</p>

INNTRENGER: En mann som forsøkte å ta seg inn i huset til supermodellen Miranda Kerr skal ha stukket en sikkerhetsvakt i øyet. Inntrengeren ble så skutt i hodet, ifølge amerikanske medier. Foto: Splash News / NTB Scanpix

Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): En vakt ble knivstukket og en inntrenger skutt flere ganger, utenfor hjemmet til den australske supermodellen Miranda Kerr (33), i Malibu i USA, melder KTLA5 News.

Politiet i Los Angeles bekrefter at de rykket ut til hjemmet etter meldinger om en slåsskamp og en person med pistol, ved 11-tida fredag (lokal tid).

- Da politiet kom til boligen så de en bevæpnet sikkerhetsvakt, som var involvert i en slåsskamp med en inntrenger, opplyser politiet - ifølge ABC News.

- Skutt i hodet

Bildet viser et delvis ødelagt gjerde, utenfor tomta til Miranda Kerr i Malibu i California. Foto: Splash News/NTB Scanpix
Bildet viser et delvis ødelagt gjerde, utenfor tomta til Miranda Kerr i Malibu i California. Foto: Splash News/NTB Scanpix Vis mer

TMZ melder at en sikkerhetsvakt konfronterte inntrengeren, som nettopp hadde hoppet over et gjerde for å komme seg inn på tomta. Inntrengeren skal så ha stukket vakten i øyet, hvorpå vakta svarte med å skyte inntrengeren flere ganger.

Ifølge TMZ skal minst ett av skuddene ha truffet inntrengeren i hodet.

Kerr var ikke hjemme da hendelsen fant sted, ifølge politiet.

- Det er sykt at noe slikt kunne skje her i dette nabolaget, sier en nabo til KTLA5.

Begge to er kjørt til sykehus med skader, men ingen av dem skal være livstruende skadd.

Kerr kjøpte Malibu-hjemmet etter bruddet med skuespiller Orlando Bloom i 2014, ifølge ABC News.

Fan arrestert

I 2013 ringte en av Kerrs beundrere til politiet i Los Angeles og fortalte om sin plan om å drepe modellen med to pistoler.

Miranda Kerr var en av «Victoria's Secrets» kjente undertøysengler fra 2007 til 2012. Her under den årlige visningen i New York November i 2012. Foto: Carlo Allegri  / Reuters / NTB Scanpix
Miranda Kerr var en av «Victoria's Secrets» kjente undertøysengler fra 2007 til 2012. Her under den årlige visningen i New York November i 2012. Foto: Carlo Allegri / Reuters / NTB Scanpix Vis mer

Under nødsamtalen til politiet skal mannen ha omtalt Kerr som sin «sjelevenn».

Etter oppringingen skal mannen ha blitt arrestert i sitt hjem, der politiet også skal ha funnet en mengde fotografier av den populære modellen.

Ble kjent som 13-åring

Den australske modellen startet sin modellkarriere som 13-åring, da hun vant en konkurranse i hjemlandet. Siden den gang har hun blitt en av verdens mest populære modeller, og er kanskje aller mest kjent for å ha vært en av «Victoria's Secret» undertøysengler fra 2007 til 2012.

Den tidligere «Victoria's Secret»-modellen er mor til sønnen Flynn (5), som hun har med eksmannen Bloom. Kerr forteller at hun og Bloom har inngått en avtale om å ikke introdusere sønnen til nye utkårede - med mindre det er seriøst.

Etter bruddet med Orlando Bloom fant hun tonen med grunnleggeren av Snapchat, Evan Spiegel (26).

- Evan har møtt Flynn, og Orlando liker ham godt. Vi er en moderne familie nå, sa 32-åringen tidligere i år.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!