Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

Mac Millers død:

Mann tiltalt i forbindelse med Millers død

Skal ha solgt rapperen dødelig blandingsdop.

DØDE I FJOR: Rapperen Mac Miller ble funnet død i september i fjor. Nå er en mann i 20-åra tiltalt i forbindelse med dødsfallet. Foto: NTB Scanpix
DØDE I FJOR: Rapperen Mac Miller ble funnet død i september i fjor. Nå er en mann i 20-åra tiltalt i forbindelse med dødsfallet. Foto: NTB Scanpix Vis mer

I starten av september i år ble en mann siktet i forbindelse med den kjente rapperen Mac Millers død. Miller ble funnet død i september i fjor i sitt eget hjem. Rapperen ble 26 år gammel.

Mannen i slutten av 20-åra som i september ble siktet i forbindelse med rapperens dødsfall, er nå også tiltalt i saken, melder nyhetsbyrået AP.

Mannen er tiltalt for å ha solgt blandingsdop som førte til at den verdensberømte rapperen døde. Mannen er fra West Hollywood. Han ble arrestert i september i år, mistenkt for å ha solgt det aktuelle dopet til Miller.

Mannen har erklært seg ikke skyldig i saken. To andre menn, en mann i 40-åra og en i 30-åra, er også arrestert og tiltalt i forbindelse med rapperens dødsfall, ifølge AP.

Ifølge rettsmedisinerne skal dødsårsaken ha vært en blanding av xanax-piller, fentanyl, kokain og alkohol.

Døde i fjor

Det var i september 2018 Miller ble funnet død i sitt eget hjem i Studio City i Los Angeles. Da den rettsmedisinske rapporten ble gjort kjent i fjor, kom det fram at Miller ble funnet på senga, «knelende med fjeset hvilende på knærne», av assistenten sin.

Etter å ha ringt 911 flyttet assistenten Miller til gulvet hvor han utførte hjerte- og lungeredning fram til ambulansepersonell ankom stedet og erklærte rapperen død.

PITTSBURGH: Ariana Grandes familie er bekymret etter at hun knakk sammen på scenen i Mac Millers hjemby, Pittsburgh i USA. Video: Caitlin Pearce via Storyful. Reporter: Ingebjørg Iversen / Rød Løper. Vis mer

To måneder seinere ble dødsårsaken offentliggjort. Obduksjonsrapporten viste at artisten døde ved et uhell som følge av en overdose Fentanyl, et stoff som tilhører opioid-familien, kokain og alkohol.

Da mannen i 20-åra ble siktet i starten av september, kom det fram av sakspapirene at mannen skal ha forsynt Miller med stoffene som igjen skal ha ført til hans død.

For nordmenn flest var Mac Miller kanskje best kjent som den populære artisten Ariana Grandes ekskjæreste. Paret var sammen i to år.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling