Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

Hertuginne Kate:

Mannen bak hertuginne Kate vekker oppsikt

- Hvem er Tom?

FÅR KOMPLIMENTER: Den ukjente veldedighetsarbeideren bak hertuginne Kate har vakt manges oppmerksomhet etter at bildet av ham havnet på Instagramsiden til Kensington Palace. Foto: NTB Scanpix
FÅR KOMPLIMENTER: Den ukjente veldedighetsarbeideren bak hertuginne Kate har vakt manges oppmerksomhet etter at bildet av ham havnet på Instagramsiden til Kensington Palace. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Hertuginne Kate (34) og hennes ektemann prins William (34) bruker dagene før jul blant annet til å kaste glans over forskjellige veldedige organisasjoner.

Mandag var de sammen med prins Harry (32) i bydelen North Kensington i London, for å støtte The Mix - en ungdomsorganisasjon som hjelper vanskeligstilte mennesker.

Men da paret delte bilder fra arrangementet på Instagram-siden til Kensington Palace, var det ikke det gode arbeidet som fikk mange av tilhengerne deres til å sperre opp øynene.

På et av bildene står hertuginne Kate nemlig foran en av The Mix-arbeiderne - som kun er kjent som Tom.

Ifølge Daily Mail tok det ikke lang tid før det begynte å hagle med komplimenter på den unge veldedighetsarbeiderens utseende.

«Hvem er Tom? Han er så søt», skriver en Instagram-bruker med kallenavnet «Sanglicoo».

«God jul, prinsesse. Fyren i blå genser er så søt» følger Instagram-brukeren «Tihaa5» opp.

GOD STEMNING: Hertuginne Kate og prins William fikk selskap av prins Harry på arrangementet. Foto: NTB Scanpix
GOD STEMNING: Hertuginne Kate og prins William fikk selskap av prins Harry på arrangementet. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Over 15 000 personer har hittil klikket «liker» på bildet av Kate og Tom.

Daily Mail skriver at de har vært i kontakt med The Mix for å prøve å få det fulle navnet på mannen som har blitt et sexsymbol ved en tilfeldighet. Men foreløpig har de ikke lykkes å få svar fra organisasjonen.

POPULÆR: Kate har sjarmert seg inn i det britiske folks hjerter.
POPULÆR: Kate har sjarmert seg inn i det britiske folks hjerter. Vis mer

Hertuginne Kates glødende lidenskap for å støtte opp om veldedig arbeid, har fått mange til å sammenligne henne med prinsesse Diana.

Og det er ikke den eneste likheten hun har med moren til sin ektemann.

I mai dukket Kate nemlig opp på forsiden av bladet Vogue - 35 år etter at Diana dukket opp det berømte motebladet for første gang.

- Hertuginnen er svært fornøyd med å være en del av feiringen av en institusjon som har vært en plattform til noen av landets fremste fotografer gjennom tidene. Hertuginnen har aldri tatt del av en slik fotoshoot tidligere. Hun håper at folket liker bildene, sa en representant for Kate ifølge Contactmusic.com

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!