Mannen med to koner blir pappa igjen

For fjerde gang, men første med yngstekona.

LYKKELIGE SOM TRE: Jon Bertelsen sammen med Annika (til venstre) og Suzanne. Foto: AGNETE BRUN/DAGBLADET
LYKKELIGE SOM TRE: Jon Bertelsen sammen med Annika (til venstre) og Suzanne. Foto: AGNETE BRUN/DAGBLADETVis mer

||| (Dagbladet.no): House of Cognac-gründeren Jon Bertelsen bærer to gifteringer - en for barndomskjæresten Annika (36), som han giftet seg med i år 2000, og en for Suzanne (21), som ekteparet traff for to år siden og som snart ble en del av familien.

Med sin første kone har han allerede tre barn. Nå er Suzanne blitt gravid, og i november venter den uortodokse familien forøkelse, skriver Se og Hør i dag.

Selv ønsker ikke Jon Bertelsen, som flere ganger er intervjuet i media om livet sine to koner, å kommentere opplysningene.

- Det at vi er åpne om at vi lever som vi gjør, er fordi det ville være uærlig og nærmest umulig å skjule det. Men det betyr ikke at vi mener forhold rundt barna våre er en offentlig ting. De skal slippe å bli intervjuet til og fra skolen, sier Jon Bertelsen til Dagbladet.no.

I fjor fortalte trioen detaljert i Dagbladet om hvordan deres hverdag fungerer. Kyss og klemmer fordeler cognaceksperten mest mulig likt. Matlaging og annet husarbeid går unna i en fei når seks hender jobber sammen.

- Ingen av oss hadde planer om å leve annerledes enn det som er vanlig. Annika og jeg hadde tenkt at det skulle være oss to resten av livet. Så ble jeg forelsket i én kvinne til, og så var spørsmålet hvordan vi skulle forholde oss til det, sa Bertelsen den gangen.

- Jeg tror det finnes like mange reaksjoner som det finnes mennesker. Vår løsning er bare én av flere mulige. Den er utenom det vanlige, men den fungerer for oss, sa han.