PASSER PÅ: På de største arrangementene har Marcus (t.v) og Martinus Gunnarsen livvakter. Ellers ser de på tourmanager Erik Gjessing som sin egen livvakt. FOTO: Tor Gunnar Berland / Stella Pictures
PASSER PÅ: På de største arrangementene har Marcus (t.v) og Martinus Gunnarsen livvakter. Ellers ser de på tourmanager Erik Gjessing som sin egen livvakt. FOTO: Tor Gunnar Berland / Stella PicturesVis mer

Marcus og Martinus: - Veldig rart å ha livvakt. Vi er jo vanlige mennesker

Tenåringsidolene synes det er uvant å ha livvakter som følger etter dem. 

Siden de vant Melodi Grand Prix junior i 2012, med låta «To dråper vann», har livet blitt svært annerledes for tvillingguttene Marcus (14) og Martinus Gunnarsen (14) fra Trofors i Nordland.

Tidligere i sommer skrev Dagbladet at guttene invaderes hjemme av beundrere, og at hele familien har gått til anskaffelse av hemmelig nummer fordi de på et tidspunkt hadde opptil 70-80 anrop om dagen. Tvillingstjernene får også mellom 10 og 25 fanbrev hver dag.

- Rart å ha livvakt

Guttene har også livvakter på noen av de største arrangementene. Da Dagbladet møter Marcus og Martinus på rød løper før premieren på «Singing in the Rain» på Folketeatret fredag kveld, forteller de at de synes dette er veldig rart.

- Det er veldig rart å ha livvakter som passer på oss og følger etter oss hele tiden. Jeg er jo et vanlig menneske. Men det er rart at det er andre som kanskje har lyst til å ta oss på en måte, sier Marcus til Dagbladet.

- Passer på oss veldig bra!

På andre arrangementer har de derimot ikke livvakter, men ifølge guttene er tourmanager Erik Gjessing deres daglige livvakt. Når det fra sidelinjen skytes inn at Gjessing ikke egentlig er en livvakt, er guttene ravende uenige.

- Jo, han er det! Han passer på oss! Han passer på oss veldig bra, forklarer de.

- Han hjelper til å passe på oss når fans kommer stormende, og når vi er ute på tur, legger Martinus til.

Når guttene får spørsmål om hva som er den største forskjellen på livet nå og før, har svaret derimot ikke noe å gjøre med hvordan det er å leve som kjendis, men at de er blitt ekstremt flinke til å synge på engelsk.