DJ Arafat:

Marerittscener i DJ-stjernas begravelse

Fans reiv opp kista og tok bilder av liket.

BEGRAVELSE: I midten av august omkom den ivorianske DJ-en og sangeren Ange Didier Houon i en trafikkulykke. Under begravelsen skjedde en makaber hendelse. Video: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

I midten av august omkom den ivorianske DJ-en og sangeren Ange Didier Houon i en trafikkulykke, bare 33 år gammel.

Artisten, også kjent som DJ Arafat, eller Arafat Muana, hadde en enorm fanskare i store deler av Afrika, men oppnådde også berømmelse i Europa i løpet av sin karriere.

At 33-åringen var høyt elsket av sine fans, viste seg også tydelig da han skulle gravlegges lørdag forrige uke. Ifølge The Guardian var flere titalls tusen mennesker samlet på et fotballstadion i Abidjan for å ta et siste farvel.

Kledde av liket

Etter å ha blitt hedret med både taler og sang, ble artisten fulgt til grava av sin nærmeste familie. Og på en dag som allerede var preget av dyp sorg, sjokkerer nå hendelsen som deretter skjedde en hel verden.

BBC og The Guardian er blant mediene som skriver at en rekke fans stormet kirkegården etter at seremonien var avsluttet. Deretter skal gruppa ha revet opp kistelokket, for så å ta bilder av Houons lik.

BBC melder at visse personer tilknyttet hendelsen også skal ha fjernet klærne som artisten hadde på seg. Dette for å lete etter tatoveringer i et forsøk på å identifisere 33-åringen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer