«I'm a Celebrity... Get Me Out of Here»:

Marerittsesong stoppet av storm

Problemene står i kø for det populære TV-showet «I'm a Celebrity».

EVAKUERT: Deltakerne måtte evakueres fra TV-innspillingen på grunn av snøstormen Arwen. Foto: ITV / Shutterstock / NTB
EVAKUERT: Deltakerne måtte evakueres fra TV-innspillingen på grunn av snøstormen Arwen. Foto: ITV / Shutterstock / NTB Vis mer
Publisert

Den britiske realitykonkurransen «I'm a Celebrity … Get Me Out of Here» er hardt rammet av snøstormen «Arwen», som herjer i Storbritannia.

I TV-showet møtes det som kan ses på som mer eller mindre avdankede kjendiser, som utfører ulike utfordringer - ofte med innslag av insekter, krypdyr og andre ekle elementer.

Innspillingen av TV-serien foregår ved Gwrych Castle i Wales, som før helga fikk kjenne på Arwens krefter, og derfor måtte avbryte innspillingen.

Det melder flere utenlandske medier, deriblant Sky News.

GRISETE: Deltakerne er dynket i et eller annet gris mens de utfører resten av utfordringen. Foto: Kieron McCarron / ITV / Shutterstock / NTB
GRISETE: Deltakerne er dynket i et eller annet gris mens de utfører resten av utfordringen. Foto: Kieron McCarron / ITV / Shutterstock / NTB Vis mer

Nå skal det jobbes iherdig med å reparere de betydelige skadene som ble forårsaket av stormen.

I tillegg til å skape produksjonsproblemer har de ekstreme værforholdene ført til at kjendisene måtte evakueres fra slottet.

På grunn av strenge smittevernregler må kjendisene være i karantene helt til filmingen kan gjenopptas.

MEMORY LANE: Lene Alexandra Øien gjør TV-comeback i «Fangene på fortet» i desember, så vi har sett tilbake på hennes rike fortid på TV-skjermen. Video: Rød Løper/TV3/NRK/TV 2 Vis mer

- Må komme oss vekk

«I'm a Celebrity» ledes av den populære programlederduoen Anthony McPartlin og Declan Donnelly.

Fredag la duoen ut en video fra utsida av slottet i forkant av showet, med vinden piskende i bakgrunnen.

- Dere har sikkert hørt at vi har måttet spille inn showet litt tidligere i kveld på grunn av storm Arwen, sa Donnelly, og McPartlin la til:

- Du kan høre det, det skrangler i teltet og det kan blåse bort, så vi må få det gjort og komme oss ut herfra.

GWRYCH SLOTT: Her foregår innspillingen av det populære TV-programmet. Foto: Peter Byrne / Pa Photos / NTB
GWRYCH SLOTT: Her foregår innspillingen av det populære TV-programmet. Foto: Peter Byrne / Pa Photos / NTB Vis mer

Videre fortalte de at været kom til å bli verre seinere på kvelden, og at det var for risikabelt å spille inn live så de spilte inn fredagens episode på forhånd.

- Det er første gang noensinne at vi ikke sender live, avslutter Donnelly.

SKANDALE: På nittitallet ble en sextape av Pamela Anderson og Tommy Lee lekket, nå blir sexskandalen en TV-serie. Video: Hulu/Steffen Pettersen Vis mer

Trøblete sesong

Snøstormen er imidlertid bare toppen av isfjellet av problemer TV-innspillingen har møtt på denne sesongen - til tross for at det bare er tilbakelagt ei uke på Gwrych Castle.

Showet, som vanligvis spilles inn i Australia, har flyttet innspillingen til Wales på grunn av coronapandemien. Pandemien skal også være årsaken til en av kjendisenes exit.

Torsdag ble det kjent at den britiske journalisten Richard Madeley måtte forlate showet. Han følte seg ikke så bra da han våknet om morgenen, og som en forholdsregel ble han ført til sykehus.

EKLE UTFORDRINGER: Det er uvisst hva deltakeren driver med her, men en ting er sikkert - det ser ekkelt ut. Foto: ITV / Shutterstock / NTB
EKLE UTFORDRINGER: Det er uvisst hva deltakeren driver med her, men en ting er sikkert - det ser ekkelt ut. Foto: ITV / Shutterstock / NTB Vis mer

Han uttalte seinere at han følte seg fin igjen og var «fit for fight», men på grunn av strenge smitteverntiltak, som blant annet karantene, var det ikke mulig å komme tilbake til Gwrych Castle igjen.

Tidligere samme uke bekreftet også produksjonsselskapet bak den populære serien, ITV, at en inntrenger måtte bli fjernet fra settet etter et sikkerhetsbrudd på slottet.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer