Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

Maria (10) fikk synge med Bruce Springsteen

Var på sin første Springsteen-konsert da hun var seks år gammel.

FIKK SYNGE MED «THE BOSS»: Maria Schjerven (10) stod på scenen på Telenor Arena i går kveld og sang refrenget til sangen «Waitin' on a Sunny Day». Foto: Privat
FIKK SYNGE MED «THE BOSS»: Maria Schjerven (10) stod på scenen på Telenor Arena i går kveld og sang refrenget til sangen «Waitin' on a Sunny Day». Foto: Privat Vis mer

(Dagbladet): Det er nærmest fast rutine for Bruce Springsteen (63) å hente opp en jente på scenen som kan synge med til sangen «Waitin' on a Sunny Day».

Les hva Dagbladets gjesteanmelder, forfatter Pedro Carmona-Alvarez, mener om Springsteen-konserten i går her!

Under gårsdagens konsert Springsteen holdt på Telenor Arena like utenfor Oslo sentrum, var det ti år gamle Maria Schjerven fra Fetsund som ble den heldige utvalgte sangerinnen.

- Bruce tok i mot meg Hun var på konsert sammen med sin mor Gry Schjerven og tante Hilde Schjerven - sistnevnte kom helt fra San Fransisco for å få med seg en av Norgeskonsertene.

- Jeg hadde en plakat der det stod at jeg kunne refrenget til «Waitin' on a Sunny Day», så jeg hadde et håp om at jeg skulle bli plukka ut.

- Under sangen kom Bruce bort til utstikkeren hvor vi stod, og så ble jeg løfta opp av tanta mi, moren min og en vakt. Bruce tok i mot meg og fulgte meg til scenen, forteller Maria Schjerven til Dagbladet, og legger til:

- Det var veldig gøy. Jeg fikk plekteret hans også.

«Man skal tidlig krøkes» Det er ikke første gang den ti år gamle jenta er på Springsteen-konsert.

Mor Gry Schjerven har vært fan av «The Boss» lenge, og har tatt med seg dattera på konsert flere ganger.

- Jeg har vært på fire konserter med dem allerede. Første gang jeg var på konsert var jeg seks år gammel. Det var i Frankfurt, forteller hun.

- Jeg er fan, men ikke så stor fan som mamma er. Hun drar til Stockholm for å dra på konsert der i kveld, sier hun.

I dag skal Maria feire med å være hjemme aleine sammen med pappa Trond Schjerven.

- Pappa er ikke så stor fan som mamma, så vi skal være hjemme i dag, sier hun.

På vei til ny konsert Da Dagbladet snakket med familien Schjerven var Gry Schjerven på vei ut døra.

- Jeg drar til Stockholm om 20 minutter, forteller hun.

- Hvordan var det for deg som har vært fan lenge å se dattera di på scenen sammen med Springsteen?

- Det var veldig moro. Men det hadde ikke vært så farlig om han ikke hadde valgt Maria heller. Vi er fans uansett, sier hun.

- Hvorfor er du så stor fan av ham?

- Det er vanskelig å forklare. Det er hele ham. Energien og musikken. Og så har jeg mange gode venner i Springsteen-miljøet, forteller hun.

Under konserten mandag var det Hedda Gjerde Tyssebotn (13) som fikk synge sammen med Springsteen.

- Jeg fikk synge i mikrofonen hans også, slik at alle hørte hva jeg sang. Det var ikke flaut i det hele tatt, da va berre kjekt, sa hun til Dagbladet da.

Bieber gjør som Springsteen Forrige artist som besøkte Telenor Arena, Justin Bieber (19), har også for vane å la en ung jente komme opp på konsertscenen.

Under låta «One Less Lonely Girl» har han for vane å hente opp en jente som får blomsterkrans på hodet og som blir Biebers såkalte «OLLG».

Under de tre konsertene han holdt tidligere i april i Oslo, var det Charlotte Johansen (20) fra Bergen, Marte Kjønnøy (15) fra Ski, og 17 år gamle Lina Taha som ble de heldige utvalgte jentene.

«THE BOSS»: Norgesvennene Bruce Springsteen og gitarist og «Lillyhammer»-skuespiller Steven Van Zandt under tirsdagens konsert på Telenor Arena. Foto: Hans A Vedlog / Dagbladet
«THE BOSS»: Norgesvennene Bruce Springsteen og gitarist og «Lillyhammer»-skuespiller Steven Van Zandt under tirsdagens konsert på Telenor Arena. Foto: Hans A Vedlog / Dagbladet Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media