Maria Mena skilles

Etter to års ekteskap.

FORTSATT VENNER: Men Maria Mena og Eivind Sæther er ikke lenger kjærester. Her fra Spellemannprisen i 2008. Foto: Stella Pictures
FORTSATT VENNER: Men Maria Mena og Eivind Sæther er ikke lenger kjærester. Her fra Spellemannprisen i 2008. Foto: Stella PicturesVis mer

(Dagbladet): Artisten Maria Mena (28) skilles fra ektemannen, journalisten Eivind Sæther (32).

Det offentliggjør paret selv i en Facebook-oppdatering i kveld:

«Når noe slikt skjer, er det fint å kunne si at vi skilles som bestevenner. Etter 9 år sammen, er vi egentlig mest stolte over alt vi har fått til sammen - og hver for oss. Vi gleder oss til å henge sammen og støtte hverandre videre gjennom livet, selv om vi ikke er kjærester. Bare uendelig gode venner», skriver de.

Det er bare seks uker siden det ble kjent at den storselgende artisten, som står bak hits som «All This Time» og «Home For Christmas», er i ferd med å flytte alene til New York for en periode.

- Jeg tror egentlig det blir kjempefint. Vi jobber veldig tett sammen til vanlig. Husk at vi sitter hjemme ved stuebordet og skriver sammen. Så jeg tror egentlig han kommer til å like å være litt alene. Handler det ikke om at «distance makes the heart grow fonder»? sa Mena til Seoghør.no.

Paret møttes i 2005. De ble samboere i 2008, og giftet seg i Paulus kirke på Birkelunden i Oslo i 2012.