Mariah Carey:

Mariah Careys nyttårsopptreden gikk rett vest. Stormet av scenen

Divaens oppførsel får kritikken til å hagle i sosiale medier. 

OOOPS....: Da Mariah Carey opptrådte på Times Square, New York, på nyttårsaften, gikk ikke alt helt som planlagt. Video: Splash DV / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Den famøse sangstjerna Mariah Carey (46) lever godt av jula. Singelen hennes «All I Want For Christmas Is You» blir spilt på radiostasjoner over hele verden og strømmes et godt knippe ganger på diverse strømmetjenester.

Artisten er kjent for sin storslagne divaoppførsel, og har gjennom hele sin karriere skapt overskrifter for hvordan hun har oppført seg på scenen.

Det hele kulminerte i natt, da artisten spilte på Times Square i New York som en del av den årlige nyttårsferingen i «det store eplet».

Stormet av scenen

Som en del av programmet «Dick Clark's New Year's Rockin' Eve with Ryan Seacres» skulle Carey ifølge Daily Mail spille hitlåta «Emotions» under den direktesendte nyttårsfesten.

Opptredenen bød på alt annet enn det den egentlig skulle. Artisten begynte å snakke til publikum, mens playbacken - musikken hun lot som at hun sang - dundret i bakgrunnen. 46-åringen klarte heller ikke å holde seg oppreist, og måtte støtte seg da hun under opptredenen skulle ned en trapp.

Hun kom også med en rekke merkelige uttalelser, som da hun fortalte at hun ikke hadde sjekket ut lyden på forhånd eller at hun fortalte at hun gjerne ville ha en ferie.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer