Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

Mariah Carey:

Mariah Careys nyttårsopptreden gikk rett vest. Stormet av scenen

Divaens oppførsel får kritikken til å hagle i sosiale medier. 

OOOPS....: Da Mariah Carey opptrådte på Times Square, New York, på nyttårsaften, gikk ikke alt helt som planlagt. Video: Splash DV / NTB Scanpix Vis mer

(Dagbladet): Den famøse sangstjerna Mariah Carey (46) lever godt av jula. Singelen hennes «All I Want For Christmas Is You» blir spilt på radiostasjoner over hele verden og strømmes et godt knippe ganger på diverse strømmetjenester.

Artisten er kjent for sin storslagne divaoppførsel, og har gjennom hele sin karriere skapt overskrifter for hvordan hun har oppført seg på scenen.

Det hele kulminerte i natt, da artisten spilte på Times Square i New York som en del av den årlige nyttårsferingen i «det store eplet».

Stormet av scenen

Som en del av programmet «Dick Clark's New Year's Rockin' Eve with Ryan Seacres» skulle Carey ifølge Daily Mail spille hitlåta «Emotions» under den direktesendte nyttårsfesten.

PROBLEMATISK: Mariah Careys nyttårsopptreden bød på dramatikk. Hun stormet av scenen og brukte god tid på å snakke om flere forskjellige tema. Foto: AFP PHOTO / ANGELA WEISS, NTB scanpix
PROBLEMATISK: Mariah Careys nyttårsopptreden bød på dramatikk. Hun stormet av scenen og brukte god tid på å snakke om flere forskjellige tema. Foto: AFP PHOTO / ANGELA WEISS, NTB scanpix Vis mer

Opptredenen bød på alt annet enn det den egentlig skulle. Artisten begynte å snakke til publikum, mens playbacken - musikken hun lot som at hun sang - dundret i bakgrunnen. 46-åringen klarte heller ikke å holde seg oppreist, og måtte støtte seg da hun under opptredenen skulle ned en trapp.

Hun kom også med en rekke merkelige uttalelser, som da hun fortalte at hun ikke hadde sjekket ut lyden på forhånd eller at hun fortalte at hun gjerne ville ha en ferie.

Da de spilte feil sang ble hun så irritert at hun rett og slett stormet av scenen. Dette var under åpningsnummeret, og stjerna dukket opp igjen etter noen minutter. Det skal sies at det trolig var tekniske problemer som sørget for at feil sang ble spilt.

Reaksjonene på den mye omtalte opptredenen har ikke latt vente på seg. På Twitter «trendet» stjerna, som vil si at flere tusen brukere skrev om henne samtidig.

- Det er 15 minutter igjen av 2016, og man tror man har sett det verste. Så kommer Mariah Carey, skriver en bruker.

- Mariah Carey: 2016... Det var ille, så la oss avslutte det ille, skriver en annen.

Selv om stjerna ikke har kommentert hendelsen direkte, la hun natt til søndag ut en melding på både Instagram og Twitter der hun skriver at «shit happens». Sammen med teksten har hun lagt ut en GIF av seg selv.

Brøt forlovelsen

Et knapt år etter at Mariah Carey (46) brøt med ektemannen Nick Cannon (36), fant hun lykken med milliardæren James Packer (49).

De viste kjærligheten på flere luksuriøse reiser, flyttet sammen, forlovet seg og planla tidenes kjendisbryllup før forholdet brått tok slutt forrige måned.

I november bekreftet hun selv bruddet. Det var talkshowvert Ellen DeGeneres (58) som fikk henne til å lette på sløret.

KJENDISKARAOKE: En rekke kjendiser synger med i karaokebilen til James Corden. De synger «All I want for Christmas», og videoen er sett snart 20 millioner ganger på fire dager. Video: AP Vis mer

- Du hadde et høyprofilert forhold, dere var forlovet og du prøvde brudekjoler i reality-serien din «Mariah´s World», noe som er ganske privat. Og nå er dere ikke sammen lenger, sa DeGeneres da Carey gjestet showet hennes onsdag.

- Og nå har det blitt en stor greie, avbrøt popstjerna, skriver UsWeekly.com.

Programlederen spurte videre hvordan «We Belong Together»-sangeren føler seg mentalt, og om hun er lykkelig.

- Jeg tror det går bra med meg... Alt skjer av en grunn. Ting er bare sånn det er, svarte Carey.

- Det er litt vanskelig å snakke om på dette tidspunktet, så jeg tror bare jeg går videre med å skryte av juledekorasjonene dine her i studio.

Forholdet mellom Carey og Packer varte kun i halvannet år.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling