SLUTT:  Artist Mariann Thomassen og Jørgen El Fakiri har avlyst planene om å flytte sammen. Foto: Stella Pictures
SLUTT: Artist Mariann Thomassen og Jørgen El Fakiri har avlyst planene om å flytte sammen. Foto: Stella PicturesVis mer

Mariann Thomassen gjorde det slutt med kjæresten

Bekrefter brudd med Jørgen El Fakiri.

(Dagbladet): Etter litt over et år som kjærester har artist Mariann Thomassen (33) gjort det slutt med Jørgen El Fakiri (32).

Det bekrefter artisten overfor Dagbladet:

- Det ble slutt tidligere i sommer, og utover det ønsker jeg ikke å fortelle noe mer.

Skulle flytte sammen Etter det Dagbladet erfarer hadde de to så sent som tidligere i sommer fortalt venner at de skulle flytte sammen, men at det nå skal ha blitt lagt på is, og at bruddet skal ha skjedd på Slottsfjellfestivalen som ble arrangert i Tønsberg i forrige uke.

Paret har vist seg sammen på diverse rød løper-arrangementer det siste året, og da forholdet ble kjent i april i fjor var det en svært lykkelig Thomassen Dagbladet snakket med:

- Jeg er kjempeforelska, røpet hun.

Før El Fakiri, som er daglig leder i konsulentfirmaet Metronet og lillebroren til Brann-spiller Hassan El Fakiri (35), var Thomassen kjæreste med snowboardkjører Daniel Franck (37).

Sistnevnte måtte nylig måtte tørke tårene da han giftet seg med skuepiller Ulrikke Døvigen (41).

- Dritt lei av kjærestemaset I mai i år fortalte hun i et intervju med Dagbladet-magasinet God Torsdag! at hun ikke ville snakke om verken den daværende kjæresten eller ekskjæresten Franck.

- Alle som kjenner meg vet at jeg er en raus og kjærlig person og at jeg gjør alt for dem som står meg nær. Men hvis noen svikter, klipper jeg over strengen. Da går jeg videre - og det som var, er ikke lenger verdt å ha. Men nå er jeg dritt lei av dette kjærlighetsmaset, fortalte hun den gang.

For tiden skriver 33-åringen fra Ålesund på ny musikk, og blir å se i NRK-programmet «Stjernekamp» til høsten.

Dagbladet har vært i kontakt med El Fakiri, som ba oss om å henvende oss til Thomassen.

 FARGERIK:  Mariann Thomassen er kjent for å være en alternativ og sprudlende artist, både i klesveien og musikkstilen. Foto: Stella Pictures
FARGERIK: Mariann Thomassen er kjent for å være en alternativ og sprudlende artist, både i klesveien og musikkstilen. Foto: Stella Pictures Vis mer