-DØDE 5. SEPTEMBER:  Her er versjonen av Wikipedia hvor det står at Marit Larsen døde i en bilulykke 5. september.
-DØDE 5. SEPTEMBER: Her er versjonen av Wikipedia hvor det står at Marit Larsen døde i en bilulykke 5. september.Vis mer

Marit Larsen «drept» på Wikipedia

- Har jeg blitt spilt for mye på radio?

||| (Dagbladet.no): Nettstedet Wikipedia erklærte tidligere i dag popstjerna Marit Larsen død.

Larsen, som har gjort stor suksess i Europa den siste tida, harsellerer selv med hele episoden på Twitter.

- OK, jeg ble drept på Wikipedia i dag, og nå har noen nettopp rapportert til en avis at jeg har vært i en bilulykke... Har jeg blitt spilt for mye på radio? tøyser popstjerna.

I slutten av august klatret Marit Larsens låt «If A Song Could Get Me You» opp som nummer fem på den europeiske listetoppen, etter allerede å ha kapret topplasser i Tyskland, verdens tredje største platemarked, samt Østerrike og Sveits.

Wikipedia er et brukerbasert nettleksikon, hvilket betyr at hvem som helst kan redigere innholdet. Nettstedet har derimot mange redaktører, og eventuelle feil blir kjapt rettet opp.

Da Dagbladet.no sjekket siden, var det ikke lenger noen henvisninger til at Marit Larsen er død.

STOR I EUROPA: Marit Larsen har gjort det bra på den europeiske listetoppen den siste tida. Kanskje hun har blitt spilt for mye, tøyser hun selv.
Foto: Kyrre Lien / SCANPIX .
STOR I EUROPA: Marit Larsen har gjort det bra på den europeiske listetoppen den siste tida. Kanskje hun har blitt spilt for mye, tøyser hun selv. Foto: Kyrre Lien / SCANPIX . Vis mer