KJØPT HUS: Marius Borg Høiby flytter til Tønsberg med kjæresten. Foto: Lise Åserud / NTB Scanpix
KJØPT HUS: Marius Borg Høiby flytter til Tønsberg med kjæresten. Foto: Lise Åserud / NTB ScanpixVis mer

Marius Borg Høiby og Juliane Snekkestad har kjøpt bolig sammen

Det bekrefter Snekkestads far til Dagbladet.

Kjæresteparet Marius Borg Høiby (21) og Juliane Snekkestad (23) blir samboere i Tønsberg, hvor de nå har kjøpt bolig sammen.

Det melder Tønsbergs Blad (krever innlogging).

- Ja, de har kjøpt bolig sammen. Men det er en privat sak, så jeg vet ikke om jeg skal uttale meg noe særlig mer, sier pappa Jesper Snekkestad til Tønsbergs Blad.

Se dette innlegget på Instagram

Oh, how I love u 💌

Et innlegg delt av Juliane Snekkestad (@julianesnekkestad)

Også overfor Dagbladet bekrefter Jesper Snekkestad boligkjøpet, men har ingen kommentarer utover dette. Etter det Dagbladet erfarer, ligger huset sjønært på halvøya i området Husvik/Tolvsrød.

Bodde sammen

Paret har tidligere bodd sammen i London, hvor Borg Høiby hadde en redaktørjobb i Tempus Magazine - en stilling han mistet som følge av at magasinet ble nedlagt.

Han valgte siden å flytte hjem til Norge, hvor det nylig ble kjent at 21-åringen har fått ny jobb.

VG kunne i desember melde at Borg Høiby i januar og februar skal jobbe i salgs- og markedsavdelingen i selskapet Selvaag Bolig.

Det bekreftet konserndirektør Kristoffer Gregersen overfor avisa. Han ønsket imidlertid ikke å kommentere saken ytterligere, og det er derfor ikke kjent hva Høibys rolle blir i selskapet - utover å jobbe i salgs- og markedsavdelingen de første månedene i 2019.

Fra Tønsberg

Marius Borg Høiby og modellen Juliane Snekkestad har vært venner i flere år. I mars i fjor kunne Se og Hør avsløre at Borg Høiby hadde funnet lykken på ny med Snekkestad, etter bruddet med samboeren Linn Helena Nilsen i forfjor.

Juliane Snekkestad er opprinnelig fra Tønsberg, og er også en bekjent av Linn Helena Nilsen.

Dagbladet har vært i kontakt med Slottet, som ikke ønsker å kommentere saken.