SISTE NATT MED GJENGEN: Beast, Mark Zuckerbergs hund, går en testikkelløs fremtid i møte. Foto: FACEBOOK
SISTE NATT MED GJENGEN: Beast, Mark Zuckerbergs hund, går en testikkelløs fremtid i møte. Foto: FACEBOOKVis mer

Mark Zuckerberg kastrerer beistet

Mens Miley Cyrus er i valperus.

(Dagbladet): Miley Cyrus har fått seg en valp.

- Jeg er så forelska i ham at det er helt latterlig. Navnet hans er Floyd, skrev stjernen på Twitter-kontoen sin lørdag, akkompagnert av et hjertesmeltende fotografi.

I følge en senere tweet så hun gamle «Breaking Bad»-episoder sammen med valpen mens hun ventet på den nye sesongen, som startet i går.

I følge Psychology Today kan hunder oppfatte skjermbilder i rundt 75 Hz, mens TV-bilder bare har en bildeoppdateringsfrekvens på 60 Hz.

Mennesker oppfatter skjermbilder i 55 Hz og opplever dermed jevne bevegelser når de ser et bilde som er 60 Hz. Hunden opplever derimot bildet som flimrende og mindre virkelig. Derfor vil de ikke rette mye oppmerkomhet mot bildet.

Dermed er det foreløpig uvisst i hvilken grad Floyd var i stand til å følge fortellingen om to amfetamin-produsenter med familietrøbbel og pengesug.

Maritim gjenfødelse Cyrus har også innsett at hun trives godt i vannet.

- Kjære Univers. I mitt neste liv, kan jeg være så snill å få komme tilbake som en form av maritimt liv? Fantastisk dag. Vannet får meg til å føle meg så fri, twitret Cyrus i dag og avsluttet med et smilefjes.

I tiden før hun blir reinkarnert, muligens som reke, kan det virke som at Floyd vil gjennomsyre den unge sangerens hverdag.

Kjapt etter at hun avslørte drømmen om vannlivet, dukket nemlig denne tweeten opp:

- HERREGUD! Floyd bjeffa for å få oppmerksomhet, og jeg var så opptatt med å tweete at han hoppa oppi badekaret med meg! Haha!

Måtte plukke opp bæsj Enkelte vil kanskje mene at dette er usømmelig oppførsel, men som kjendisbikkje har Floyd foreløpig tedd seg bedre enn flere av sine kolleger.

LYKKELIGERE TIDER: Beast og eieren, Facebook-gründer Mark Zuckerberg, rett etter at førstnevnte har tisset på gulvet (pølen nederst på bildet) til sistnevntes datasenter. Foto: FACEBOOK Vis mer

Facebook-gründer Mark Zuckerbergs puli-hund, Beast, postet for eksempel følgende statusoppdatering på Facebooksiden sin i mars:

«I just took a dump and made Mark Zuckerberg pick it up. It was glorious.»

Hevnen for bæsjeydmykelsen kan se ut til å ha brygget over lang tid. Dagens statusoppdatering fra Beast er nemlig alt annet enn oppløftende.

- Far lar meg sove på puta hans. Han lar meg aldri sove på puta hans. Jeg tror jeg kommer til å bli kastrert i morra.

Beast (som egentlig burde hett Bark Zuckerberg) kan trøste seg med at han foreløpig har et solid forsprang på Floyd når det gjelder popularitet.

Mens den nyopprettede Facebook-sida «Floyd Cyrus is Adorable» foreløpig bare har 28 likes, er nå Beasts offisielle side oppe i 148 106 likes.

HØYT ELSKET: Valpen Floyd bader og ser «Breaking Bad» med Miley Cyrus. Foto: STELLA PICTURES Vis mer